Безплатна доставка от 200 лв.

При стойност на поръчката 200 лв. или повече, ще доставим вашите лампи безплатно! Поръчки, направени преди 22:00 ч ще бъдат доставени същия ден.

Политиката за връщане на стоки е в рамките на 30 дни

Понякога се случва, че вие не сте напълно удовлетворен от продукта. Тогава, разбира се, вие може да го върнете. С удоволствие ще се погрижим за него. Вие можете да върнете вашата покупка в рамките на 30 дни след доставката й.

Заземен кабел на ролка VO-XMvKas Eca 3x2,5 MM2 - 10 MTR

89,95 лв.
Вкл. ДДС

Безплатна доставка от 200 лв.

  • 30 дни политика на връщане
Нуждаете се от
помощ от нашия екип?

Нашият екип е на ръка, 5 дни седмица.

Свържете се с нас чрез:
[email protected]

Всяка седмица нашите цени могат да се променят поради наличността на склад и разпродажбите от предходната седмица. Следователно, цените могат да бъдат повишени или намалени, но и да останат същите, както преди. Денят, в който цената ще бъде определена отн


Показваната икономия винаги е въз основа на препоръчителната цена. Тази препоръчителна цена (MSRP) е препоръчаната от производителя дребно цена на продукта. Lampiisvetlina посочва препоръчителната цена като референтна цена.

Детайли

Този 3-жилен кабел за заземяване е инсталационен кабел за връзки в жилищни и търговски сгради, в инсталации, както е посочено в NEN 1010. Кабелът не изисква допълнителна защита в земята. Този кабел не е подходящ за използване в снопове. 3-жилен кабел за заземяване има допълнителен превключващ проводник, например за електрически контакт в градината. Ролката е с дължина 10 метра. Ако искате да направите водоустойчива връзка под земята, препоръчително е да използвате кабелна втулка с леяща се смола.

Повече информация

Повече информация
Информация за продукта 
Артикулен номер95700
РегулируемаДа, димер не е включен
Общи 
EAN08717714101863
МаркаCable Partners
Тегло2.6 kg
Цвят и материал 
ЦвятСив
Sizes & Weight 
Общи размеридиаметър 1,3 cm - дължина 1.000 cm
Опаковкависочина 12 cm - дължина 18 cm - ширина 18 cm

Service & Рекламации

Service Обслужване

Ние сме тук за теб, за да създадем повече пространство за атмосфера. Затова получаваш 30 дни период на разсъждение при покупка, всичките ни продукти идват с гаранция , и лесно можеш да се свържеш с нас 5 дни дни в седмицата.

Retourneren Се завръща

Просто уведомете за вашето връщане, като използвате нашия портал за връщане. Ако имате въпроси, моля, свържете се с отдела за обслужване на клиенти на [email protected] или (местна тарифа).

  • Безплатна доставка за поръчка над 200 лв.
  • 30 дни дни право на връщане

Въпроси относно продукти

Все още няма въпроси. Задайте въпроса първи!