Спотове

Прожекторите за да отговарят на повече от 10 стаи в дома ви!
Спотове
626 артикули
Филтри
Настрой низходяща посока
Страница
 1. Класически-спот-мед---Jos-1
  Класически спот мед - Jos 1
  В наличност
  A
  67,95 лв.
  • Безплатна доставка за поръчка над 790 лв.
  • 30 дни дни право на връщане
  • Безплатно връщане
 2. Седмични оферти

626 артикули
Филтри
Настрой низходяща посока
Страница

Купете тавана прожектори?

Търси за обновяване на дома си с елегантен и стилен тавана прожектори? Тук, в lampiisvetlina.bg, ще откриете голямо разнообразие от тавана прожектори в различни модели, цветове, форми и размери. Намерете идеалния прожекторите таван за вас дали търсят нещо модерно, ретро или класически. Таван прожектори са идеални за леки кухни, трапезарии, дневни и санитарни възли и са чудесно решение за осигуряване на силна обща светлина или да насочи светлината към определена област на избрания от Вас стая. Преглед чрез нашата богата колекция таван прожектор в lampiisvetlina.bg!

Постигане и лъскав таван прожектори за всяка стая на дома си!

Напълно се преустрои на атмосферата в избрания от Вас стая с един от нашите тавана прожектори. Без значение дали съществуващата си декор е ретро или модерен, селски или ретро, ​​класически или индустриални, ние ще имаме идеален таван светлината на прожекторите, за да комплимент и да ви вдъхнови. Изберете димиращ тавана прожектори и да ги свърже с ключа за димиране, така че да може да се колебае между ярка светлина практически до романтична мека атмосферно светлина. Помислете за запазване на Вашия сметките за енергия, ниско, като изберете стилна таван прожектор с вградена LED крушка и никога не трябва да се тревожи за достигане до смяна на крушка отново. Няколко от нашите тавана прожектори са достъпни в ценово ефективни комплекти от 2, 3 или дори 10, така че можете да отговарят на вашите прожектори целия си дом. Прегледайте нашите дизайнерски таван прожектори като QAZQA да добавите нотка на допълнително усет. Всички тези идеи и да има още такива тук с нас на lampiisvetlina.bg!

Нуждаете се от помощ или съвет, когато става въпрос за избор на тавана прожектори?

В lampiisvetlina.bg ще откриете, че там винаги е налице помощно да ви помогне в намирането на правилния лампа. Можете да се свържете с нас чрез електронна поща, чат или можете да ни се обадите. Ние предлагаме безплатна консултация и ние ще ви помогне да получите подходяща светлина за вас.

new

Нови продукти