Спотове

Прекрасни спот лампи за дома

За подчертаване на интериора може да се използват спот лампи! Почти всички спот лампи са регулируеми, така че да можете да насочвате светлината там, където имате нужда от нея. Спот лампите завършват осветлението в дома ви. Пазарувайте сега в lampiisvetlina!

Спотове
1027 артикули
Филтриране и сортиране
Настрой низходяща посока
Страница
  • Безплатна доставка за поръчка над 200 лв.
  • 30 дни дни право на връщане
 1. Модерна-1-фазна-релсова-система-с-10-точки-черна---Jeana
  Модерна 1-фазна релсова система с 10 точки черна - Jeana
  645,00 лв. 489,00 лв.
  Of bespaar 28% als je er 2 koopt
  Stock Available IconВ наличност Order today before 20:00, shipped today !
 2. Модерен-спот-черен-12,5-см---Боксер
  Модерен спот черен 12,5 см - Боксер
  179,00 лв. 34,95 лв.
  Stock Available IconВ наличност Order today before 20:00, shipped today !
 3. Модерен-спот-бял-наклон---Jeana-3
  Модерен спот бял наклон - Jeana 3
  129,00 лв. 59,95 лв.
  Stock Available IconВ наличност Order today before 20:00, shipped today !
 4. Релса-1-метър-черна-за-1-фазна-релса
  Релса 1 метър черна за 1-фазна релса
  38,95 лв. 29,95 лв.
  Of bespaar 31% als je er 6 koopt
  Stock Available IconВ наличност Order today before 20:00, shipped today !
1027 артикули
Филтриране и сортиране
Настрой низходяща посока
Страница

Спот лампи като основно осветление

Спотовете, наричани още повърхностно монтирани спот лампи, се предлагат от lampiisvetlina в редица версии. Спотовете се предлагат като LED спотове и халогенни спотове. Почти всички спотове са регулируеми. По този начин насочвате светлината, където искате и можете да наблегнете повече на определена част от стаята, например ъгъл за четене. Спотове с няколко регулируеми места могат да се използват за равномерно разпределение на светлината в помещението. Имаме спотове в различни размери, малки и големи спотове.Спот лампи за всеки начин на живот

Какъвто и начин на живот да искате да изразите във вашия интериор, с черни спотове, например, можете да осигурите на всеки начин на живот с красиво разпределение на светлината. С тези спотове можете да поставите повече акцент върху определени ъгли или предмети в къщата. Например, можете да подчертаете картина в хола си благодарение на красив прожектор за вграждане. Спотовете не само внасят светлина в стаята, но и съживяват целия ви интериор. Дайте на интериора си още повече атмосфера с тези красиви спотове от lampiisvetlina. Изберете димируеми спотове, за да създавате винаги перфектна атмосфера или да изберете допълнително енергийно ефективно място с LED спот лампа.

 

Имате ли нужда от помощ при намирането на идеалната спот лампа?

Спот лампите, известни още като спотове, се предлагат в безброй различни форми и размери. С минимална IP стойност от IP44, ще намерите и перфектните спотове за вашата баня в нашата гама! Закупуването на идеалната спот лампа може да бъде предизвикателство, но нашият отдел за обслужване на клиенти ще се радва да помогне. Можете да се свържете с нашия отдел за обслужване на клиенти чрез функцията за чат, телефон или електронна поща и ние ще отговорим на всички ваши въпроси.

new

Нови продукти