Външно осветление

Повече от 350 външното осветление на склад и пряко достъпни за вас!
Външно осветление
645 артикули
Филтри
Настрой низходяща посока
Страница
    • Безплатна доставка от 100 лв.
    • 30 дни политика на връщане
    • Безплатни връща
  1. Седмици на интериора

645 артикули
Филтри
Настрой низходяща посока
Страница

Външно осветление

Външни светлини са идеални за осигуряване на допълнително осветление или за украса на вашата градина, тераса и алеята. Външни светлини се предлагат в различни форми, които са подходящи за различни функции. Открит лампи всички идват с IP класификация, която да показва нивото на защита срещу вода и прах, IP44 защитен срещу водни пръски IP65 до и над това, са защитени срещу тежка вода и прах. В нашия богат избор от магазини за цветя вие със сигурност ще намерите красива и идеална лампа, която ще отговаря на вашите нужди от LED светлини, наземни spotIights към външни осветителни тела за стена и вързала. В зависимост от това какъв тип стил или атмосфера искате да създадете, имате огромни възможности на лампи от които да избирате. За вашата тераса или палуба изберете от широката гама от декоративни наземни прожектори, които ще излъчват светлина красиво, шип LED осветление за розата ти легло или градински храсти, какво да кажем за пода или настолни лампи, за да се подобри осветлението или да създадете красива уютна и атмосферно светлина. Голяма гама от лампи с датчици за входната Ви врата или LED прожектори, за да се осигури мощен осветление за области като вашия гараж. Ние имаме големи и декоративни екологично чисти и енергийно ефективни слънчева светлина, за да станат част от Вашата открит и външно осветление.

Декоративни Открит светва с уникални характеристики.

В lampiisvetlina.bg ще намерите голяма колекция от декоративни и уникални светлини, които ще добавят цвят и стил на вашата градина или двор. Изберете от нашата гама от вързала, че се предлагат в различни цветове и размери, които ще светват градината път или алея. Какво ще кажете за нашите енергийно ефективни осветителни тела LED, които ще продължат да освети в избрания от вас район в продължение на много години, или какво ще кажете за нашите стена или таван светлини, които идват с датчици за движение, които биха могли да бъдат допълнително осветление за сигурност, която може да се наложи. Нашите наземни прожектори, които могат да отидат дълбоко в подземния е много добре защитени срещу повреда и са водоустойчиви, някои от нашите земни прожектори може да отнеме до 5000KG тегло следователно позволява тя да бъде идеален за алеята. Нашите шип или градински стълбове са идеални за подчертаване дървета и цветя, а вечер, създавайки красива и гостоприемна атмосфера по време на летните вечери. Отказване на RGB цветен LED светлини или LED крушки, за да добавите цвят към мястото, където искате във вашата градина.

Нуждаете се от помощ или съвет, когато става въпрос за външно осветление?

В lampiisvetlina.bg ще откриете, че там винаги е налице помощно да ви помогне в намирането на правилния открит лампа. Можете да се свържете с нас чрез електронна поща, чат или можете да ни се обадите. Ние предлагаме безплатна консултация и ние ще ви помогне да получите подходяща светлина за вас.

new

Нови продукти