Отстъпка НАПРАВИ СИ САМ! Поне 30% отстъпка за всичко*

Осветление без абажури

Създайте собствена лампа с тези лампи без абажури
Можете също така да проектирате своя собствена лампа без абажур в lampiisvetlina.bg! Ще намерите нашата гама от осветителни тела без абажури. С лампи без абажури можете сами да изберете как ще изглежда лампата ви! Има голям избор за вас на lampiisvetlina.bg.
Осветление без абажури
104 артикули
Филтри
Настрой низходяща посока
Страница
  • Безплатна доставка за поръчка над 200 лв.
  • 30 дни дни право на връщане
 1. Smart-hanglamp-zwart-incl.-2-Wifi-G125---Cava
  Smart hanglamp zwart incl. 2 Wifi G125 - Cava
  E
  215,00 лв. 125,00 лв.
  Stock Available IconВ наличност Order today before 20:00, shipped today !
 2. Modern-black-arch-lamp-XXL-without-shade
  Modern black arch lamp XXL without shade
  529,00 лв. 185,00 лв.
  Stock Available IconВ наличност Order today before 20:00, shipped today !
104 артикули
Филтри
Настрой низходяща посока
Страница

Купувате осветление без абажур?

Какво може да е по-забавно от това да сглобиш собствена лампа? В lampiisvetlina вие ще намерите различни осветителни тела, които ние предлагаме без абажур. Можете сами да изберете абажура. Ще намерите осветителни тела за абажури, висящи светлини, подови лампи и настолни лампи в много различни версии. Можете да запазите осветителното си тяло за много дълго време, защото често можете да сменяте абажурите на лампата! За да не изхвърлите цялото осветително тяло, а просто да смените абажура. Понякога дори не е необходимо да купувате абажур с вашата лампа. Осветлението без абажур има груб и индустриален вид, когато поставите хубава крушка в него. Също така разгледайте нашата гама от крушки, за да завършите осветлението без абажур във вашия дом!

 

Имате нужда от помощ при намирането на лампа без абажур?

Сглобяването на лампата от вас самите е трудна задача. Има много различни приспособления, които можете да сглобите без абажур! Ето защо ние искаме да ви помогнем възможно най-много в търсенето на вашата идеално осветление без абажур. Имате проблеми с намирането на подходящо осветление без абажур? Моля, не се колебайте да се свържете с един от нашите служители и ние ще ви помогнем в търсенето на това перфектно осветление без абажур!

new

Нови продукти