10% допълнителна отстъпка за вътрешно осветление* >

Осветление без абажури

Създайте собствена лампа с тези лампи без абажури
Можете също така да проектирате своя собствена лампа без абажур в lampiisvetlina.bg! Ще намерите нашата гама от осветителни тела без абажури. С лампи без абажури можете сами да изберете как ще изглежда лампата ви! Има голям избор за вас на lampiisvetlina.bg.
Осветление без абажури
86 артикули
Филтри
Настрой низходяща посока
Страница
  • Безплатна доставка за поръчка над 790 лв.
  • 30 дни дни право на връщане
 1. Модерна-настолна-лампа-черна-без-сянка---Simplo
  Модерна настолна лампа черна без сянка - Simplo
  99,95 лв. 84,95 лв.
  Of bespaar 26% als je er 2 koopt
  Stock Available IconВ наличност Order today before 20:00, shipped today !
 2. Модерна-висяща-лампа-черна-без-сянка---Blitz-II
  Модерна висяща лампа черна без сянка - Blitz II
  449,00 лв.
  Of bespaar 10% als je er 2 koopt
  Stock Available IconВ наличност Order today before 20:00, shipped today !
86 артикули
Филтри
Настрой низходяща посока
Страница

Купувате осветление без абажур?

Какво може да е по-забавно от това да сглобиш собствена лампа? В lampiisvetlina вие ще намерите различни осветителни тела, които ние предлагаме без абажур. Можете сами да изберете абажура. Ще намерите осветителни тела за абажури, висящи светлини, подови лампи и настолни лампи в много различни версии. Можете да запазите осветителното си тяло за много дълго време, защото често можете да сменяте абажурите на лампата! За да не изхвърлите цялото осветително тяло, а просто да смените абажура. Понякога дори не е необходимо да купувате абажур с вашата лампа. Осветлението без абажур има груб и индустриален вид, когато поставите хубава крушка в него. Също така разгледайте нашата гама от крушки, за да завършите осветлението без абажур във вашия дом!

 

Имате нужда от помощ при намирането на лампа без абажур?

Сглобяването на лампата от вас самите е трудна задача. Има много различни приспособления, които можете да сглобите без абажур! Ето защо ние искаме да ви помогнем възможно най-много в търсенето на вашата идеално осветление без абажур. Имате проблеми с намирането на подходящо осветление без абажур? Моля, не се колебайте да се свържете с един от нашите служители и ние ще ви помогнем в търсенето на това перфектно осветление без абажур!

new

Нови продукти