корпоративен

Като бизнес клиент ще се възползвате от специални оферти, ексклузивни отстъпки и винаги ще плащате най-ниската цена в lampiisvetlina. Нашата колекция QAZQA Professional също е специално пригодена за бизнес клиента. Това осветление е изключително за бизнес клиенти и е лесно за монтаж.Защо да поръчате на едро?

  • Винаги най-ниска цена! - Като бизнес клиент винаги плащате най-ниската цена при lampiisvetlina с изключителни отстъпки. Ако промоционалната отстъпка при lampiisvetlina е по-висока от стандартната отстъпка, към нея ще бъде добавена допълнителна отстъпка, за да ви осигури добър марж за всяка поръчка.
  • Ексклузивна отстъпка за колекцията QAZQA Professional - Тази продуктова линия е изцяло съобразена с нуждите на нашите бизнес партньори. Например процесът на монтиране е изключително лесен и линията се състои от богат избор от (вградени) спотове и осветление за пътеки. QAZQA Professional попада извън нормалните оферти на lampiisvetlina, но вашата отстъпка като бизнес клиент все още е в сила!

*Вижте обяснението на нашия бонус за лоялност за бизнес клиенти тук!

 

 

 


Същността на корпоративното осветление

Доброто бизнес осветление е от съществено значение за корпоративния имидж. В lampiisvetlina сме наясно, че всеки сектор има различни нужди и че това също влияе върху избора на осветление. Независимо дали става въпрос за офис сгради, заведения за обществено хранене, професионално външно осветление или предприятия в сферата на услугите или търговията. Нашата широка гама от продукти гарантира, че нашето осветление е подходящо за всяка бизнес употреба. Както функционални, така и подобряващи атмосферата.

 

В зависимост от вида на помещението (размерите, интериора и стила на това пространство), е важно да се вземат предвид редица неща. Планът за осветление е особено важен. Къде и колко светещи точки са поставени е в основата на използваемостта на едно помещение. За благоприятна работна среда достатъчното лумени също са важни, докато хотелиерството и ресторантьорството се върти главно около привличащата атмосфера. Ако е необходимо, нашият екип от технически консултанти по осветлението може да ви помогне при изготвянето на план за осветление и/или за избора на търговско осветление.

 

Фокус върху устойчивостта

Както за служителите, така и за клиентите, устойчивостта е все по-решаващ фактор, когато става въпрос за избор на конкретна организация. Осветлението може да допринесе за това, като се фокусира върху устойчиво LED осветление. То има редица предимства, особено когато една организация все още използва халогенни крушки или крушки с нажежаема жичка. Ако вече се използва LED осветление, може да се избере интелигентна интеграция за допълнително намаляване на консумацията на енергия. Тези лампи могат да се включват и изключват автоматично, да се управляват дистанционно и да се интегрират с други смарт устройства. Това позволява всичко да се управлява централно.

 

QAZQA Professional

Нашата линия QAZQA Professional включва широка гама от релсово осветление, както и прожектори за вграждане и повърхностен монтаж. Перфектна за добавяне на акцентно осветление или за творческа работа с индиректна светлина. Като бизнес клиент ще се възползвате от изключителни отстъпки за продуктите на QAZQA Professional!


  • Винаги най-ниска цена!
  • Изключителна отстъпка за QAZQA Professional
  • Безплатни професионални съвети за осветление