Кибер седмица! поне 25% отстъпка за всичко* >

Смарт крушки

Направете инсталациите си смарт със смарт източници на светлина!

От lampiisvetlina можете да потърсите смарт източник на светлина, който съответства на вашата инсталация. Винаги има смарт източник на светлина, който съответства на вашата инсталация, благодарение на широката гама от смарт източници на светлина с различни начини на монтаж. Подходящ и за вътрешно, и за външно осветление!

Смарт крушки
17 артикули
Филтри
Настрой низходяща посока
    • Безплатна доставка за поръчка над 790 лв.
    • 30 дни дни право на връщане
17 артикули
Филтри
Настрой низходяща посока

Направете дома си смарт със смарт източници на светлина

Смарт системите за осветление стават все по-популярни. Има смарт източник на светлина за всяка инсталация. Източникът на светлина може лесно да се регулира по отношение на интензитета на светлината (лумени) и цветната температура (Келвин). Това гарантира, че винаги имате желаната атмосфера в дома си и че тя може да бъде напълно адаптирана към вашия вкус или стил на живот. Можете да го направите лесно чрез приложение на телефона и смартфона си или чрез домашния си асистент, който е свързан към Wi-Fi. Някои смарт крушки могат дори да променят цвета си, например червен, зелен или син.

Смарт осветлението се предлага във варианти с винтове и с конектори. Това го прави подходящо за използване в полилеи, стенни светлини, подови лампи и спотове. Можете да свържете смарт осветлението със стая в приложението, за да включвате или изключвате лесно и едновременно всички светлини. Идеално за всекидневната, спалнята, трапезарията или офиса. Можете също така да зададете времето, когато смарт светлините се включват или изключват чрез нещо като таймер. По този начин ще спестите енергия, ако забравите да изключите смарт източниците на светлина.


Имате нужда от съвет?

Екипите ни за обслужване на клиенти са на ваше разположение. Те с радост ще ви помогнат да изберете подходящ смарт източник на светлина във вашия дом. Можете лесно да се свържете с тях по имейл, телефон или чат. Заедно можете да направите най-добрия избор на най-подходящия смарт източник на светлина за вашия дом!

new

Нови продукти