Смарт

Най-красивото смарт осветление за закрити и открити пространства!

От lampiisvetlina можете да закупите смарт осветление за всяка стая, ние поддържаме и вътрешно, и външно осветление в своята гама. Контролирайте лесно смарт осветлението си лесно чрез своя телефон, таблет или Google Home и се насладете на удобството на красивите Wi-Fi светлини от нашата гама!

Смарт
426 артикули
Филтри
Настрой низходяща посока
Страница
 1. Smart-hanglamp-zwart-met-opaal-glas-incl.-3-Wifi-A60---Hero
  Smart hanglamp zwart met opaal glas incl. 3 Wifi A60 - Hero
  F
  689,00 лв. 379,00 лв.
  Stock Available IconВ наличност Order today before 20:00, shipped today !
 2. Smart-hanglamp-zwart-incl.-5-Wifi-GU10---Jeana
  Smart hanglamp zwart incl. 5 Wifi GU10 - Jeana
  F
  605,00 лв. 375,00 лв.
  Stock Available IconВ наличност Order today before 20:00, shipped today !
 3. Smart-hang-railsysteem-wit-1-fase-incl.-5-Wifi-GU10---Jeana
  Smart hang railsysteem wit 1-fase incl. 5 Wifi GU10 - Jeana
  G
  625,00 лв. 315,00 лв.
  Stock Available IconВ наличност Order today before 20:00, shipped today !
  • Безплатна доставка за поръчка над 200 лв.
  • 30 дни дни право на връщане
 4. Smart-hanglamp-zwart-met-smoke-glas-incl.-3-Wifi-P45---Busa
  Smart hanglamp zwart met smoke glas incl. 3 Wifi P45 - Busa
  F
  659,00 лв. 365,00 лв.
  Stock Available IconВ наличност Order today before 20:00, shipped today !
 5. Smart-hanglamp-zwart-met-rek-incl.-4-Wifi-GU10---Cage-Rack
  Smart hanglamp zwart met rek incl. 4 Wifi GU10 - Cage Rack
  F
  775,00 лв. 355,00 лв.
  Stock Available IconВ наличност Order today before 20:00, shipped today !
426 артикули
Филтри
Настрой низходяща посока
Страница

Смарт осветлението е бъдещето

Смарт осветлението става все по-популярно в днешните интериори. Можете да свържете тези светлини чрез Wi-Fi. Предимството на това е, че това смарт осветление се управляват лесно, например с приложението Tuya на вашия смартфон, таблет или домашен асистент. Така не се налага да ставате от фотьойла си, за да включите всички светлини!

 

Смарт осветление с много възможности

Смарт осветлението има множество полезни функции. Можете лесно да регулирате интензитета на светлината (лумени) и цветната температура (Келвини), за да създадете страхотна атмосфера в стаята. Така че не се нуждаете от отделен димер – супер удобно! Можете също да се уверите, че Wi-Fi светлините се включват и изключват когато изберете, като настроите таймера в приложението. Така никога няма да забравите да изключите смарт осветлението или ще създадете впечатление, че винаги има някой у дома. Следователно, това е и много удобна светлинна система за борба с кражбите.

Смарт осветлението може да се свързва със стаи в приложението, което ви позволява да включвате или изключвате смарт лампите във всяка отделна стая по едно и също време. Например във всекидневната, трапезарията или спалнята. В резултат на това винаги ще имате желаната атмосфера в дома си. Възможно е не само да димирате равномерно смарт осветлението в стаята, но и да регулирате цвета на светлината. Например зелено, синьо, оранжево или червено осветление. Така че когато организирате парти у дома, не е нужно да вадите диско светлините от тавана! Или можете да имитирате изгрев със сутрешното си кафе. Възможностите със смарт осветление са почти безкрайни.

 

Wi-Fi осветителни тела за всяка инсталация

От lampiisvetlina можете да избирате между много различни видове начини за монтаж на вашите смарт крушки. Това превръща всяка инсталация в смарт осветление. Всичко, от прекрасните прожектори в хола до красивия висящ полилей над масата за хранене, може да се превърне в смарт осветление. Известен брой от нашите осветителни тела с вградени LED светлини поддържат и смарт осветление. По този начин не трябва да се притеснявате дали сте купили правилния източник на светлина и можете да направите траен избор.

 

Имате ли въпроси за смарт осветлението?

Намирането на подходящото смарт осветление не винаги е лесно. Във всекидневната често искате смарт осветление, различно от това в спалнята. Не можете да решите кое да поръчате? Можете да се свържете с нашия екип за обслужване на клиенти по всички въпроси относно Wi-Fi осветлението. Те са готови да ви помогнат да намерите перфектното смарт осветление за вашия интериор. Можете лесно да се свържете с нас, като ни се обадите по телефон, изпратите имейл или използвате функцията за чат. Заедно ще намерим смарт осветлението, което подхожда на вашия интериор!

new

Нови продукти