10% допълнителна отстъпка за всичко* >

Преносими външни светлини

Намерете перфектната презареждаема външна светлина тук

Създайте атмосфера във вашата градина или на терасата си с презареждащи се външни лампи. Търсите красива акумулаторна настолна лампа, стенна лампа или подова лампа за на открито? Lampiisvetlina има това, което търсите. Удобно, ако нямате електричество навън. Разгледайте бързо и поръчайте!

Преносими външни светлини
19 артикули
Филтриране и сортиране
Настрой низходяща посока
    • Безплатна доставка за поръчка над 200 лв.
    • 30 дни дни право на връщане
19 артикули
Филтриране и сортиране
Настрой низходяща посока

Водонепроницаеми преносими външни светлини

Всички наши батерийно управлявани външни светлини имат минимален рейтинг на IP44, което означава, че са устойчиви на разбъркване на вода. Когато първите дъждовни капки започнат да падат или някой обърне чаша, не трябва да се притеснявате за тази нова преносима лампа за маса. Супер удобно! Безжичната външна светлина може лесно да се презарежда, когато се изчерпа. Супер устойчиво, тъй като не е винаги свързано с електрозахранване. В краткосрочен план, нашите батерийно управлявани градински светлини предоставят не само осветление, но и усещане за спокойствие и допир на устойчивост.

Вземете си безжичната лампа за външно осветление с вас!

Нищо не е по-дразнещо от това да седиш отвън в тъмното, докато времето все още е хубаво. С преносимо презареждаемо външно осветление, няма да имаш повече този проблем! С предимството на предварителното зареждане, ще се насладиш на максимална гъвкавост и ще можеш да използваш тези външни осветителни тела с батерии където и когато пожелаеш. Вземи безжичното външно осветление там, където се събират гостите ти, или го пренеси вътре, когато стане по-студено. Изборът е твой: било то батерийно осветление за градина, безжично външно осветление или какъвто и да е друг вид. В Lampiisvetlina ще намериш перфектното решение за твоите нужди. Превърни всеки външен простор в атмосферна оазис с нашите удобни и стилни батерийни лампи.

Имате трудности с решение?

Вземането на решение от нашия обширен избор на презареждаеми външни светлини може да бъде предизвикателство. Нуждаете ли се от съвет или имате въпрос? Свържете се с нашата клиентска служба чрез чат функцията, по телефона или с имейл и ще отговорим на всичките ви въпроси. Без значение дали става въпрос за външно светило с батерии, батерийно за градина или безжично външно светило, заедно с нас определено ще намерите вашето идеално осветление.

new

Нови продукти