Спотове за монтиране на повърхността

Регулируеми повърхностно монтирани спот лампи, специално за вас!
С нашите повърхностно монтирани спот лампи можете да си осигурите красиво осветление за всяка стая! Повечето повърхностно монтирани спот лампи са регулируеми. По този начин можете да подчертаете някои аспекти на дома. В lampiisvetlina ще намерите перфектните повърхностни спот лампи в различни стилове, изработени от разнообразни материали.
Спотове за монтиране на повърхността
739 артикули
Филтриране и сортиране
Настрой низходяща посока
Страница
  • Безплатна доставка за поръчка над 200 лв.
  • 30 дни дни право на връщане
 1. Smart-спот-за-баня-черен-IP44-с-Wifi-GU10---Ducha
  Smart спот за баня черен IP44 с Wifi GU10 - Ducha
  G
  79,95 лв. 41,95 лв.
  Stock Available IconВ наличност Order today before 20:00, shipped today !
 2. Модерен-спот-черен-12,5-см---Боксер
  Модерен спот черен 12,5 см - Боксер
  179,00 лв. 34,95 лв.
  Stock Available IconВ наличност Order today before 20:00, shipped today !
 3. Модерна-1-фазна-релсова-система-с-10-точки-черна---Jeana
  Модерна 1-фазна релсова система с 10 точки черна - Jeana
  645,00 лв. 489,00 лв.
  Of bespaar 28% als je er 2 koopt
  Stock Available IconВ наличност Order today before 20:00, shipped today !
739 артикули
Филтриране и сортиране
Настрой низходяща посока
Страница

Купете спотове за монтиране на повърхността онлайн

Спотовете за монтиране на повърхността са идеални за използване като основно осветление във всяка стая в дома. Това осветление осигурява основата за светлина във вашата всекидневна, кухня или спалня, благодарение на равномерното му разпределение в цялата стая. Имаме широк спектър от красиви спотове за монтиране на повърхността. Също така имаме стандартни спотове за монтиране на повърхността за семпла визия: можете да избирате от черни, бели или метални спотове за монтиране на повърхността! Така че има по нещо за всеки. Изберете най-перфектното основно осветление от lampiisvetlina!

 

Спотове за монтиране на повърхността, които да съответстват на стила на стаите ви

В lampiisvetlina ще намерите спотове за монтиране на повърхността, които да подхождат на различни стилове стаи. По този начин гарантирано ще намерите спотове за монтиране на повърхността, които напълно съответстват на интериора ви. Индустриалните спотове веднага придават на интериора ви стилна визия, а рустикалните спотове внасят спокойна атмосфера в дома ви. В lampiisvetlina ще намерите спотове за монтиране на повърхността за всички ваши нужди. Да не би да избирате LED спотове за монтиране на повърхността от нашата гама? Тогава си набавете енергийно ефективни спотове за монтиране на повърхността!

 

Имате ли нужда от помощ, за да намерите подходящи спотове за монтиране на повърхността?

Разбираме, че е трудно да се направи избор между всички налични спотове за монтиране на повърхността. Модерни спотове за монтиране на повърхността или дизайнерски спотове за монтиране на повърхността ли искате? Изборът е огромен. Можете да се свържете с нашия отдел за обслужване на клиенти чрез функцията за чат, телефон или електронна поща и ние ще отговорим на всички ваши въпроси. С наша помощ гарантирано ще намерите идеалните за вас точкови светлини.

new

Нови продукти