Аплици

Повече от 7 различни стилове на стенни лампи!
Аплици
386 артикули
Филтри
Настрой низходяща посока
Страница
    • Безплатна доставка от 100 лв.
    • 30 дни политика на връщане
    • Безплатни връща
  1. Седмици на интериора

386 артикули
Филтри
Настрой низходяща посока
Страница

Cтенни лампи

Стенни светлини са идеални за създаване на допълнително осветление, създаване на атмосферно настроение в стая или те могат просто да бъде декоративен парче. Изберете от широка гама от класически, модерни, селски към индустриалната стенни лампи, които ще отговарят на вашите стил и дизайн. За което някога сте избрали район лампа за да се увери, че имаме светлини, които ще отговарят на определени интервали или декор. Проверете нашата гама от спалня, хол или дори открито стенни лампи.

Добавете повече светлина или атмосфера в стаята си с помощта на Уол Light.

Лампа с индиректна светлина дава избраните от Вас стая миг топлина, приветлив и уютен усещане! Ако имате една голяма стая и изискват допълнително осветление, защо да не се комбинират някои светлини заедно с вашите висулки или таван с вградено осветление, или ако имате една малка стая, можете да създадете илюзия с помощта на светлина стена, за да се създаде пространство и светлина. Как да отида за LED осветление или избора LED крушки за вашите стенни лампи за по-висока енергийна ефективност и по-дълготрайна светлина. Ако това не е всичко, какво ще кажеш за създаване на свой собствен дизайн! Можете да смесвате n'match стенни лампи, като изберете лампата на стената и сянка подходящия за вас. Изберете лампа стена и да го персонализирате с вида на абажур, размер и цвят, който искате, като мед. По този начин ще се създаде добра светлина, която ще отговаря на избрания от Вас стая. Можете да намерите някои от нашите лампи са част от серия или колекции, това ви дава възможност да се изработи една стая с една и съща колекция, вариращи от плафониери, настолни лампи и лампиони.

Нуждаете се от помощ или съвет, когато става въпрос за Стена осветление?

В lampiisvetlina.bg ще откриете, че там винаги е налице помощно да ви помогне в намирането на правилния лампа. Можете да се свържете с нас чрез електронна поща, чат или можете да ни се обадите. Ние предлагаме безплатна консултация и ние ще ви помогне да получите подходяща светлина за вас.

new

Нови продукти