10% допълнителна отстъпка за всичко* >

Дъгови подови лампи

Красива подова лампа с арка, която привлича погледа
Подовата лампа с арка осигурява атмосферно осветление в дома! Нашата гама включва както модерни, така и дизайнерски лампи с арка. В нашата гама ще намерите извити подови лампи със сфера, абажур или множество рамена. Вие решавате! Позволете на красива лампа за пода да освети интериора ви.
Дъгови подови лампи
72 артикули
Филтриране и сортиране
Настрой низходяща посока
Страница
 1. Дъгова-лампа-стомана-сянка-мед-50-см---XXL
  Дъгова лампа стомана сянка мед 50 см - XXL
  795,00 лв. 449,00 лв.
  Stock Available IconВ наличност Order today before 20:00, shipped today !
  • Безплатна доставка за поръчка над 200 лв.
  • 30 дни дни право на връщане
72 артикули
Филтриране и сортиране
Настрой низходяща посока
Страница

Купете си подови лампи с арки от тук!

Подови лампи с арки са много подходящи, ако искате да разпръснете много красива светлина в стаята си. В нашата гама ще намерите както модерни, така и дизайнерски лампи с арки. Потърсете и вечен вариант като черна лампа с арка. По-скоро сте груб тип? Разбира се, в гамата ни има и индустриални подови лампи! Някои подови лампи с арки имат сфера, други имат абажур или няколко рамена. Има по нещо за всички в lampiisvetlina.

 

Имате нужда от помощ при намирането на перфектните лампи с арки?

Подовитете лампи с арки са идеални за използване както като функционален, така и като атмосферен източник на светлина. Поради големия набор както на големи, така и на малки извити подови лампи, разбираме, че е трудно да се направи избор. Можете да се свържете с нашия отдел за обслужване на клиенти чрез функцията за чат, телефон или електронна поща и ние ще отговорим на всички ваши въпроси. Търсите вечна или ефектна лампа с арка? С наша помощ със сигурност ще я намерите!

new

Нови продукти