Flowbox banner

Правила и условия - Социална медия #dalampiisvetlinabg

УАУ, радваме се да видим, че споделяте с нас моментното си настроение от lampiisvetlina в социалната медия! Убедени сме, че можете да вдъхновите и други с вашата снимка! Бихме искали да използваме вашата снимка. За да сторим това, ние се нуждаем от вашето съгласие. Ще отговорим под вашата снимка, като ви попитаме, дали можем да я използваме и ако това е така, ще се радваме, ако бихте могли да ни отговорите посредством хаштаг #dalampiisvetlinabg.

За какво се съгласявате?

Тъй като намираме снимката ви толкова вдъхновяваща, бихме желали да я споделим с нашите фенове! Ако отговорите на нашето искане за съгласие, вие се съгласявате със следното:

 • Ние може да споделяме съдържанието по всички канали на социалната медия. Например: Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn и YouTube.
 • Ние може да използваме съдържанието за нашите онлайн реклами, нашия информационен бюлетин по имейл и други онлайн изяви.
 • Ние може да използваме съдържанието във всички домейни на холдинга QLF. Правата са предоставени на всички организации или правни субекти, които са пряко или непряко дъщерни на Lampenlicht BV.
 • Ние може да използваме съдържанието в нашите офлайн медии, например върху рекламни листовки и банери.
 • Вие се отказвате от всякакви претенции за авторски или други такси относно съдържанието или производни документи.
 • Вие си запазвате правата на личността. По-долу можете да прочетете относно правата на личността и как да ги използвате.
 • Вие ни предоставяте неизключително търговско право да разпространяваме и възпроизвеждаме съдържанието между нашите служби, или между служби на трети лица за търговски цели. Няма уговорки или ограничения относно това.

Не сте съгласен/да изтрием ли снимката?

Не искате да използваме вашата снимка за нашите канали? Тогава няма нужда да правите каквото и да било. Ако не отговорите с #dalampiisvetlinabg, ние няма да използваме вашата снимка. Дали ли сте вече вашето позволение, а сега сте променили вашето желание и не желаете повече да използваме вашата снимка? Ако е така, моля изпратете ни имейл на [email protected].

Използвайки вашите права на личността

Имате следните права на личността:

 • Можете да ни поискате да включим вашето име (малкото име и/или фамилията, или името на профила ви в социалните медии).
 • Можете да ни поискате да не видоизменяме съдържанието изобщо (например, да не прилагаме филтри или да вземаме части от снимката).
 • Можете да ни поискате да не използваме съдържанието в някои канали или платформи на (социални) медии, които ни укажете.
 • Можете да ни поискате да видоизменим съдържанието и да използваме видоизменената версия.

Ако искате да използвате едно или повече от правата на личността, можете да ни изпратите имейл на [email protected] Тогава ще направим възможно най-доброто, за да се нагодим към вашето искане. Ако това е невъзможно, ще тълкуваме вашето искане като оттегляне на съгласието ви, и съответно ще ви уведомим.

Защита на вашата поверителност и лични данни

Вашите снимки ще се считат като лични данни. Ако ни разрешите да използваме вашите снимки по начина, който искаме, вашето разрешение също е законово основание за поверителност при обработката на снимките ви. Вие можете да оттеглите вашето съгласие по всяко време, като изпратите имейл на [email protected] Тогава ще преустановим споделянето на вашите снимки и ще ги премахнем от нашите социални медии и вътрешни системи. Оттеглянето на вашето съгласие се отнася само за бъдещите ползвания на вашата снимка, а не за предишните ползвания, които вече са се случвали с вашето съгласие. Например, ако рекламни листовки и банери вече са били отпечатани и разпространени, или информационните бюлетини са изпратени, ние не можем да ги върнем.

Как продължаваме да защитаваме вашата поверителност и лични данни и какви права имате в това отношение, може да прочетете в нашето Изложение за поверителност и за бисквитки.