10% допълнителна отстъпка за всичко* >

Flowbox banner

Правила и условия - социални медии #dalampiisvetlinabg

Страхотно е да видим, че споделяте момент на настроение от lampiisvetlina с нас в социалните медии! Сигурни сме, че можем да вдъхновим други клиенти с Вашата снимка! Така че бихме искали да използваме Вашата снимка. За да направим това, се нуждаем от Вашето разрешение. Ще отговорим под снимката Ви с въпрос дали можем да използваме снимката Ви и ако отговора Ви е положителен, би било чудесно да отговорите с хаштаг #dalampiisvetlinabg.

С какво се съгласявате?

Тъй като намираме снимката Ви толкова вдъхновяваща, бихме желали да я споделим с нашите фенове! Ако отговорите на нашето искане за съгласие, Вие се съгласявате със следното:

∙ Ние може да споделяме съдържанието по всички канали на социалната медия. Например: Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn и YouTube.
∙ Ние може да използваме съдържанието за нашите онлайн реклами, нашия информационен бюлетин по имейл и други онлайн изяви.
∙ Ние може да използваме съдържанието във всички домейни на холдинга QLF. Правата са предоставени на всички организации или правни субекти, които са пряко или непряко дъщерни на Lampenlicht BV.
∙ Ние може да използваме съдържанието в нашите офлайн медии, например върху рекламни листовки и банери.
∙ Вие се отказвате от всякакви претенции за авторски или други такси относно съдържанието или производни документи.
∙ Вие запазвате своите личностни права. По-долу можете да прочетете относно правата на личността и как да ги използвате.
∙ Вие ни предоставяте неизключително търговско право да разпространяваме и възпроизвеждаме съдържанието чрез нашите услуги или чрез услуги на трети лица за търговски цели. Няма забрани или ограничения за това.

Не сте съгласни/желаете изтриване на снимка?

Не желаете да използваме Вашата снимка за нашите канали? Тогава не е нужно да правите нищо. Ако не отговорите с #dalampiisvetlinabg, няма да използваме Вашата снимка. Вече сте дали разрешение, но сега сте променили решението си и не желаете повече да използваме Вашата снимка? Ако е така, моля, изпратете имейл на [email protected].

Вашите права на личността

Имате следните права на личността:

∙ Можете да поискате от нас да включим Вашето име (малкото име и/или фамилията, или името на профила Ви в социалните медии).
∙ Можете да поискате от нас да не видоизменяме съдържанието изобщо (например, да не прилагаме филтри или да вземаме части от снимката).
∙ Можете да поискате от нас да не използваме съдържанието в някои канали или платформи на (социални) медии, които ни укажете.
∙ Можете да поискате от нас да видоизменим съдържанието и да използваме видоизменената версия.

Ако искате да използвате едно или повече от правата на личността, можете да ни изпратите имейл на [email protected]. Тогава ще направим възможно най-доброто, за да се съобразим с Вашето искане. Ако това е невъзможно, ще тълкуваме Вашето искане като оттегляне на Вашето съгласие и съответно ще Ви уведомим.

Защита на Вашата поверителност и лични данни

Вашите снимки може да се считат за лични данни. Ако ни разрешите да използваме Вашите снимки по начина, по който искаме, Вашето разрешение също е законово основание за поверителност при обработката на снимките Ви. Вие можете да оттеглите Вашето съгласие по всяко време като изпратите имейл на [email protected]. Тогава ще преустановим споделянето на Вашите снимки и ще ги премахнем от нашите социални медии и вътрешни системи. Оттеглянето на Вашето съгласие се отнася само за бъдещите ползвания на Вашата снимка, а не за предишните ползвания, които вече са се случвали с Вашето съгласие. Например, ако рекламни листовки и банери вече са били отпечатани и разпространени или информационните бюлетини са изпратени, ние не можем да ги върнем.

Как продължаваме да защитаваме Вашата поверителност и лични данни и какви права имате в това отношение, може да прочетете в нашата Декларация за поверителност и "бисквитки".