Over ons - Over lampenlicht - banner

За lampiisvetlina

Lampiisvetlina започна като малка осветление магазин в един град, наречен Valkenswaard, Холандия през 2007 г. Единадесет години по-късно, Lampiisvetlina е пазарен лидер в осветителната индустрия в Европа. Нашата мисия е да помогнем на нашите клиенти да създават повече място за атмосфера и функционално осветление на базата на нашите customer's вкус и нужди.

Вече сме международна компания с онлайн магазини в 29 държави, сред които Нидерландия, Белгия и Германия са нашите най-големи пазари за продажби. Разполагаме с офиси за обслужване на клиенти в цяла Европа.

Lampiisvetlina е бързоразрастваща се компания. В склада ни има над 3000 продукта, които са готови да бъдат поръчани. Като клиент можеш да се свържеш с нас с всякакви въпроси или запитвания относно осветлението. Ние сме тук заради вас!

Lampiisvetlina.bg е напълно сертифициран от Надеждни магазини. Независим платформа преглед клиент, който позволява на потребителите си да споделят продукт и опит услуга. В допълнение към коментари за споделяне, Trusted Shops осигурява lampiisvetlina.bg с марката за доверие напълно видимо от пръв поглед, която indiciates че отговарят на нашите комплексни критерии за качество, да се занимават всички наши customer's лични данни с повишено внимание, както и осигуряване безопасно пазаруване онлайн с пълна защита на купувача.

доставчик Идентификация

Lamp en Licht Online B.V., под името "lampiisvetlina.bg"
Бизнес адрес: Smaragdweg 52, 5527 LB Hapert, Kholandiya

Мейл адрес: [email protected]

КУД номер: 67722415
ДДС номер: NL857149039B01

Европейската комисия предоставя платформа за онлайн разрешаване на спорове (ОРС), които могат да бъдат достъпни при https://ec.europa.eu/consumers/odr/. Ние сме готови да участват в процедурите за уреждане на спорове, извънсъдебни преди тялото на решаването на потребителски спорове.