10% допълнителна отстъпка за всичко* >

Over ons - Over lampenlicht - banner

За lampiisvetlina

Lampiisvetlina започва като малък магазин за осветление в град Валкенсвард, Холандия през 2007 г. Единадесет години по-късно Lampiisvetlina е лидер на пазара в осветителната индустрия в Европа. Нашата мисия е да помогнем на нашите клиенти да създадат повече пространство за атмосфера и функционално осветление въз основа на техните предпочитания и нужди.

Вече сме международна компания с онлайн магазини в 29 страни, сред които Холандия, Белгия и Германия, на територията на които са най-големите ни продажби. Имаме офиси за обслужване на клиенти в цяла Европа.

Lampiisvetlina е бързо развиваща се компания. Нашата наличност съдържа над 3000 продукта готови за поръчка. Като клиент можете директно да се свържете с нас с всякакви въпроси или запитвания, които имате относно осветлението. Ние сме тук за Вас!

Lampiisvetlina.bg е напълно сертифициран от Trusted Shops. Trusted Shops е независима платформа за отзиви на потребители, която позволява на нашите клиенти да споделят своя опит с продукти и услуги. В допълнение към споделянето на отзиви, Trusted Shops предоставя на lampiisvetlina.bg напълно видима от пръв поглед марка Trustmark, която показва, че отговаряме на нашите изчерпателни критерии за качество, обработваме внимателно всички лични данни на нашите клиенти, както и осигуряваме безопасно онлайн пазаруване с пълна защита на купувача.

Идентификация на доставчика

Lamp en Licht Online B.V., действащ под името "lampiisvetlina.bg"
Бизнес адрес: Smaragdweg 52, 5527 LB Hapert, Netherlands

Мейл адрес: [email protected]

Рег. номер в Търговската камара: 67722415
ДДС номер: NL857149039B01

Европейската комисия предоставя платформа за онлайн разрешаване на спорове (ОРС), която е достъпна наhttps://ec.europa.eu/consumers/odr/. Готови сме да участваме в извънсъдебни производства за разрешаване на спорове пред орган за разрешаване на потребителски спорове.