10% допълнителна отстъпка за всичко* >

огледала с осветление

Намерете тук перфектните огледала със светлини

Търсите огледало с осветление за вашата баня, например? Тогава Lampiisvetlina е мястото, на което трябва да сте. От димиращи стенни огледала до регулируеми бански огледала с осветление. Предлагаме също осветени огледала с диммер на докосване. Проверете го всичко по-долу.

огледала с осветление
26 артикули
Филтриране и сортиране
Настрой низходяща посока
    • Безплатна доставка за поръчка над 200 лв.
    • 30 дни дни право на връщане
26 артикули
Филтриране и сортиране
Настрой низходяща посока

Банни огледала с осветление

Много важно е да обърнете внимание на IP рейтинга, когато монтирате лампа в банята. Банята е влажно място и не всички лампи са проектирани да издържат на това. Стойността на IP ви казва дали лампата е подходяща за влажна стая. Тя ви казва и къде може да се постави всяка лампа за огледало. Искате ли да поставите банния си огледало близо до душа или ваната? Тогава стойността на IP трябва да е поне IP65. Над умивалника, стойност на IP44 е достатъчна. Сега знаете кои банни огледала, стенни огледала или грим лампи са подходящи за вашата баня.

Светодимиращи осветени огледала

Предлагаме широка гама от огледала с димираща подсветка. Някои огледала ви позволяват да димирате светлината с функцията на допир. Можете да разпознаете огледалата с тази функция по иконата на указващ пръст. За банни огледала с икона на махаща ръка, можете да ги включите, като държите ръката си пред сензора. Този метод също ви позволява да димирате светлината. Огледалата с подсветка могат да се димират по отношение на интензивността или топлината на светлината. За да разберете как може да се димира всяка подсветка, можете да се обърнете към стойността на Келвин. Колкото по-ниска е стойността на Келвин, толкова по-топла е светлината.

Нуждаете се от помощ при избора на перфектното огледало с осветление за вас?

Несигурни ли сте относно правилната IP оценка или бихте искали съвет относно огледала с осветление? Свободно се свържете с нашия клиентски сервиз. Обадете се, чатирайте или изпратете имейл. Ние сме тук за вас, и заедно ще намерим перфектното огледало със светлина за вас.

new

Нови продукти