удължена гаранция

Защо да изберете удължена гаранция?

Пакетът Certainty ви дава три години допълнителна сигурност в допълнение към двугодишната законова европейска гаранция. Това означава, че ще имате покритие за повреда от късо съединение, вода и всякакви други дефекти, които могат да възникнат с лампата за този период. Преди всичко това ви дава спокойствие. Защото ние никога няма да затрудним живота ви.

Законов гаранционен срок Тригодишен удължена гаранция
Две години Пет години

 


Как ме защитава пакетът „Сигурност“?

 

Повреда от късо съединение

Късото съединение може да се случи за миг. Това често се случва, когато един или повече електрически проводници се докоснат при свързването на лампата. Това може да унищожи вашата красива лампа. Покрива ли се от законовата гаранция? Не, но с 3-годишния пакет допълнителна сигурност вече не е нужно да се тревожите за това.

 

Щети от падане и удар

Инцидентите се случват, преди да се усетите. Не сте монтирали лампата правилно или има някаква друга причина, която я е повредила? Много е неприятно. За щастие, дори повредите от падане и удар се покриват от нашия застрахователен пакет. След това можете да замените счупената лампа с нова.

 

Повреда от вода

Вашата лампа повредена ли е в резултат на контакт с вода? Тогава можете да замените вашия продукт с нов. Разбира се, очакваме да поставите лампата само на мястото, за което е предназначена. Ако не знаете точно коя лампа къде да поставите, прочетете статията ни за IP стойностите за повече информация.

 

Несменяем LED

Несменяем LED означава, че светлината вече е вградена в осветителното тяло. Светлинният модул е фиксиран в лампата. Така че няма нужда да поръчвате отделна крушка със закупената от вас лампа. Не можете да премахнете този LED модул от лампата и следователно не можете да го замените. Това се оказва много неприятно, ако лампата се повреди. С удължена гаранция имате покритие и ще получите нова лампа от нас.

 

Мога ли да получа удължена гаранция с всеки продукт и колко струва?

Не, продукти, които са под 49,00 лв., не се покриват от удължена гаранция, както и електрическите крушки и аксесоарите. Ако даден продукт отговаря на условията, пакетът „Сигурност“ струва 15% от цената на продукта, като минимумът е 20,00 лв.. За всеки продукт е посочено дали можете да закупите допълнителен удължена гаранция към него.

 

Как мога да купя удължена гаранция?

Когато избирате продукт, имате възможност да добавите пакета „Екстра сигурност“ към вашата пазарска количка. Можете да отметнете тази опция. Пакетът „Сигурност“ се добавя към вашата поръчка, когато продължите процеса на поръчка. Разбира се, изборът на удължена гаранция не е задължителен.

 

Как възстановяваме сума за счупена лампа?

Ако вашият продукт е повреден и сте избрали допълнителен удължена гаранция, не е нужно да правите много. Свържете се с нашия отдел за обслужване на клиенти. Разкажете ни какво се е случило, прикачете снимка и ни изпратете вашето име и адрес. След това можем веднага да проверим дали попадате в обхвата на удължена гаранция.

Ако се съгласим да ви обезщетим, ще се случи следното

  1. При Допълнителна сигурност винаги ви даваме същия продукт
  2. Ако същият продукт вече не е наличен, ще ви дадем еквивалентен продукт
  3. Ако няма еквивалентен продукт, ще получите кредитно известие, равно на стойността на покупката
  4. Не ви връщаме пари
  5. В случай на измама, lampiisvetlina има право едностранно да анулира удължена гаранция и да приспадне пропорционално стойността на покупката на удължена гаранция.