5% допълнителна отстъпка за вентилатори за таван!* >

Външни стенни лампи

Външни лампи за таван
Външните стенни лампи могат да осигурят атмосферно осветление във вашата градина, на входната врата или на терасата. От модерни до класически външни стенни лампи: lampiisvetlina.bg ги има за вас! Всички външни стенни лампи са устойчиви на влага и вода.
Външни стенни лампи
434 артикули
Филтри
Настрой низходяща посока
Страница
  • Безплатна доставка за поръчка над 200 лв.
  • 30 дни дни право на връщане
 1. Buiten-wandlamp-wit-incl.-LED-10-lichts-IP54---Silly
  Buiten wandlamp wit incl. LED 10-lichts IP54 - Silly
  179,00 лв. 115,00 лв.
  Stock Available IconВ наличност Order today before 20:00, shipped today !
 2. Модерен-външен-аплик-бял-IP44---Caz
  Модерен външен аплик бял IP44 - Caz
  129,00 лв. 69,95 лв.
  Stock Available IconВ наличност Order today before 20:00, shipped today !
434 артикули
Филтри
Настрой низходяща посока
Страница

Външни стенни светлини

С нашата широка гама от стенни лампи е добре да знаете, че стенната лампа може да се използва както на закрито, така и на открито. Това зависи от IP стойностите на тези лампи. Тъй като нашите външни стенни лампи са водоустойчиви, те очевидно изглеждат много по-добре на открито. Разгледайте нашия уеб магазин и открийте какво можем да предложим по отношение на външните стенни лампи! Ние продаваме не само стенни лампи, но и външни висящи и външни лампи за таван.

 

Външни стенни лампи, отвън на стената или в непосредствена близост до навеса

Външните стенни лампи могат мигновено да добавят атмосфера и стил към вашата градина освен осигуряването на светлина! Нашите външни стенни лампи, които използват сензор, обикновено се поставят в зони като тъмни пътеки извън къщата. Но нашите външни стенни лампи, разбира се, са най-добри на стената близо до терасата или до входната врата.

 

Търсите правилната лампа за отвън?

В lampiisvetlina се опитваме да ви предоставим възможно най-доброто обслужване в търсенето на вашата идеална външна стенна лампа или крушка. Имате проблеми с намирането на перфектните външни стенни лампи? Моля, не се колебайте да се свържете с някой от нашите служители и ние ще ви помогнем в търсенето на тази перфектна външна лампа!

new

Нови продукти