block 1

Устойчива
политика за връщане

arrow

Всяка компания има въздействие върху обкръжаващата го среда и околната среда. В lampiisvetlina ние сме много наясно с нашата въздействие. Ние се чувстваме отговорни да допринесе положително и да го направя по-добре всеки ден. Тъй като има голямо увеличение в онлайн клиенти, е необходимо да се поддържа устойчива политика за връщане в рамките на нашата организация. За повече продавачи средства в много случаи по-върнати продукти. Това е много вреден за околната среда от допълнителен транспорт.

Ние continuesly се опита да намали тези декларации. Ние правим това чрез описване на нашите продукти, като най-доброто възможно най-добре, колкото можем и да предоставят ясни изображения на продукти. Ние пакет нашите продукти възможно най-компактна, за да сведат до минимум щетите по време на транспорт. Компактен продукт също така заема по-малко пространство по време на транспорт, за да можем да дадем повече пакети в една разходка в нашия избавител.


Колко CO2 ние използваме след това?

Знаете ли, че едно пътуване с нормален лек автомобил на 100 km, което води до всички 0:02 тона емисии?

CO2 е естествен газ имаме нужда в нашата атмосфера, за да се затопли земята. Газът се съхранява в изкопаемите горива и се освобождава по време на горенето; Така например, в двигателя на нашите камиони и леки автомобили. Проблемът е, че ние имаме твърде много СО2 в атмосферата и която засяга нашия климат. Чрез засаждане на дървета, ние може да извлича CO2 от въздуха отново. CO2 именно се състои от въглерод (С) и кислород (О2). Дървета съхранява въглероден естествено и дават безкислородна. Когато сме отрязани дървета и да изгори съхраняваният CO2 се освобождава отново. Затова е важно, че ние се засадят гори и да ги предпази, както добре.

block 7

За всяко връщане правим дарение на холандската фондация дървета за всички в подкрепа на устойчива околна среда и намаляване на емисиите на CO2.

Съвети за намаляване на CO2 си

Ти самият също може да допринесе за устойчива околна среда. Може съзнателно мислите за покупката си, а не само да се върнете всичко необмислено. В допълнение, ние винаги се дава информация за по-радостен за energylabel на нашите продукти. Разбира се, ние ще направим всичко възможно, за да намалим въглеродния си отпечатък заедно. Най-добрият резултат е, когато работим заедно за по-добра среда!

Втори шанс

Когато клиентите правят върнете продукт, те не са предадени отново (т.е. като нов продаден) към друг клиент или унищожени. Те са дадени на втори живот в нашите outletstores в Холандия. Когато се връща се връщат при нас, те се подложиха на проверка на качеството на първо място. Тук те са проверен, ремонтиран, ако е необходимо. Отпадъци е изключително добре разделени и, ако е възможно, рециклирани. След като одобрени продукти отиват в нашите аутлет магазини в Бреда и Заандам. Тук клиентите могат да си купят евтин продукт втори шанс на страхотна цена. щастлив клиент и щастлив на околната среда!

block 7