Как мога да върна артикул(и)?

Не сте напълно доволни от поръчания продукт? Няма проблем, винаги можете да върнете вашата поръчка на lampiisvetlina.bg. Имате30 дни след получаване на поръчката, за да регистрирате артикула за връщане. Това става лесно в нашия портал за връщане.

Ако желаете да върнете артикул, уверете се, че той е в оригиналното си състояние и опаковка (доколкото е възможно), за да го върнете при нас.

Моля, обърнете внимание: артикул от комплект може да бъде върнат само като комплект

 

Изискват се само номерът на вашата поръчка и имейл адрес, за да регистрирате връщането на вашия продукт. След това изберете артикулите, които ще бъдат върнати и на вашият имейл адрес веднага ще бъде изпратен етикет за връщане. С този етикет можете да върнете пратката си чрез пункт на UPS.

Ще бъдат начислени разходи за връщане на вашата поръчка. Този разход се приспада автоматично от сумата за връщане, след като регистрирате връщането. Научете повече за нашата политика за устойчиво връщане и защо трябва да платите пощенските разходи за връщане.

 

Има ли проблем с вашата поръчка?

Ако е доставен неправилен продукт или е повреден или дефектен, моля свържете се с нашия Отдел за обслужване на клиенти. Бихме искали да получим снимка или описание на повредата или дефекта. Ако има дефектен или повреден продукт, ще възстановим разходите за връщането. Връщайте продуктите си в нашия склад на адрес Smaragdweg 52, 5527 LB Hapert, Нидерландия.

Моля, свържете се с нас, ако се нуждаете от помощ или имате въпроси.

Свържете се с нас чрез:

На разположение сме през следното работно време:
  • от понеделник до петък 10:00 - 18:00 ч.