Пампи за окачен таван

Голяма гама от вдлъбнати прожектори пряко достъпни за Вас!
Пампи за окачен таван
232 артикули
Филтри
Настрой низходяща посока
Страница
    • Безплатна доставка от 100 лв.
    • 30 дни политика на връщане
    • Безплатни връща
  1. Седмици на интериора

232 артикули
Филтри
Настрой низходяща посока
Страница

За вграждане прожектори

За вграждане прожектори, известни още като downlighters са идеални за малки площи или когато търсите посока осветление което ви позволява да се върти или с насочващи се на място, където бихте искали да се постави акцент върху, те са на разположение като LED или халоген. Ако сте група няколко регулируеми издълбана прожектори можете да разпространявате светлина равномерно през една стая. Търси добавите малко цвят в баня или всекидневна? Какво ще кажете за използване на RGB вграждане прожектори, която ви позволява да променят цвета си с дистанционно управление, с крушка LED, са гарантирани години на осветление и различни цветове, които със сигурност ще направи изявление във всяка стая.

Таван прожектори, подходящи за всеки стил!

Без значение какъв вид стил или декор сте, вграждане Тавански прожектори могат да бъдат приложени към всеки дизайн. Можете да изберете форми и размери, както и ако тя включва LED или подходящо за LED крушки. Можете да накланяте или завъртате прожекторите, за да хвърлят светлина в ъгъла на вашия дом или за осветяване и съсредоточаване върху даден обект, като например картини или платна. Вграждане прожектори може да донесе една стая към светлина, като няколко от тях струпани на таван или стена, можете да дадете вашия дом или офис повече от атмосфера. Защо не изберете вдлъбнати фарове като основните си надолу запалки, и имат Етаж лампа или настолни лампи, за да се осигури допълнителна осветление в области от стаята си. Проверете нашата широка гама от прожектори.

Имате нужда от помощ или съвет, когато става въпрос за вграждане прожектори?

В lampiisvetlina.bg ще откриете, че там винаги е налице помощно да ви помогне в намирането на правилния вградено светлината на прожекторите. Можете да се свържете с нас чрез електронна поща, чат или можете да ни се обадите. Ние предлагаме безплатен съвет и ние ще ви помогне да получите подходяща светлина за вас.

new

Нови продукти