5% допълнителна отстъпка за вентилатори за таван!* >

Висящи градински фенери

Красиви външни висящи осветителни тела на склад
В lampiisvetlina.bg ще намерите външни висящи осветителни тела, които да освежат вашата тераса или балкон! Осветете терасата си с външни висящи лампи, за да създадете приятна атмосфера. Позволете на външните си пространства да блеснат с нашите външни висящи лампи!
Висящи градински фенери
34 артикули
Филтри
Настрой низходяща посока
  • Безплатна доставка за поръчка над 200 лв.
  • 30 дни дни право на връщане
 1. Ретро-висяща-лампа-стомана---Shell
  Ретро висяща лампа стомана - Shell
  179,00 лв. 109,00 лв.
  Stock Available IconВ наличност Order today before 20:00, shipped today !
34 артикули
Филтри
Настрой низходяща посока

Външни висящи лампи за последна дума в атмосферата!

Търсите външни висящи лампи? В lampiisvetlina, ние имаме широка гама от външни висящи лампи. Външните висящи лампи имат достатъчна IP стойност, за да висят навън и тези лампи със сигурност могат да издържат на капки вода. Можете да направите преживяването под навеса изключително уютно с външни висящи лампи. Така че не е нужно да влизате вътре, когато се стъмни и можете да се насладите на красивите вечери в градината си за по-дълго. Наслаждавайте се на атмосферата!

 

Външни висящи лампи в различни стилове

В нашата гама ще намерите идеалната външна висяща лампа. Имаме външни лампи в различни стилове, включително външни висящи лампи в индустриални, селски и модерни стилове. По този начин можете да превърнете градината си в рай, където да се чувствате напълно като у дома. Превърнете верандата или беседката си в уютно място с външна висяща лампа!

 

Имате нужда от помощ при избора на перфектната външна висяща лампа?

Ако не сте съвсем сигурни за избора на външната висяща лампа, ние ще се радваме да ви помогнем. Нашият отдел за обслужване на клиенти е готов да отговори на всички ваши въпроси относно външните висящи лампи. Заедно ще се уверим, че можете да намерите перфектната външна висяща лампа, така че да можете да се насладите на градината си за по-дълго в топлите дни!

new

Нови продукти