стенни прожектори

Различните стилове на стенни прожектори пряко достъпни за вас сега!
стенни прожектори
87 артикули
Филтри
Настрой низходяща посока
Страница
 1. Класически-спот-мед---Jos-1
  Класически спот мед - Jos 1
  В наличност
  A
  67,95 лв.
  • Безплатна доставка за поръчка над 790 лв.
  • 30 дни дни право на връщане
  • Безплатно връщане
 2. Седмични оферти

 3. Модерен-спот-бял---Falo
  Модерен спот бял - Falo
  В наличност
  A
  67,95 лв. 48,95 лв.
87 артикули
Филтри
Настрой низходяща посока
Страница

Купете стенни прожектори?

Тук ще намерите няколко стенни прожектори в различни стилове и размери, в lampiisvetlina.bg! Стенни прожектори са идеалното посока осветлението, когато имате нужда от допълнително осветление и атмосфера. Широка гама от цветове, дизайн и функции, които ще отговарят на декора и стил от регулируеми и накланящи прожектори за еднократно и многократно прожектори с красива стомана, месинг или медна основа тела за разпространение на светлината равномерно през една стая. Пестене на енергия и по-дълготрайна вграден перфектен LED стена прожектори за открито с висока производителност лумена или обикновен прожектор стена с декоративна крушка с нажежаема жичка в топло бяло за вас хол за да съответства на лампиони или настолна лампа, като възможностите са безкрайни.

Стена прожектори за да отговарят на вашите вътрешен и външен интериор!

Без значение какъв стил или декор може да се наложи, стенни прожектори винаги са чудесно допълнение за вашия дом, място на стопанска дейност или офис. Изберете от масив от стенни прожектори с регулируеми глави да ви позволи да се върти и пряка светлина, където ви подхожда най-добре да прожектор стена, която може да действа като нагоре и надолу по-лека да излъчва непряк и меко осветление като елемент от парче на стената ви. Красива и отличителен модерен за селски прожектори стени са идеални за изложбени зали и ресторанти, за да се осигури голям осветление, какво ще кажеш за регулируеми прожектори стена за вашата баня с IP44 до IP65, за да отговарят на вашите необходими зона или стенни прожектори с щепсел и кабел за лесно използване и да преминат като спалня пали перфектно като светлина за четене. Димиране прожектори стени са идеални за създаване на топло и атмосферното осветление и Ви дава възможност да се контролира интензивността на светлината, какво ще кажеш за използване на RGB LED крушки, за да се създаде игриво и декоративен цвят влива пространство за детски стаи. Стенни прожектори се предлагат в разнообразие от форми и цветове, за да отговарят на модерна, промишлена или дори ретро вдъхновен стил и външен вид, вие със сигурност ще намерите ав подходяща стена прожектор от нашата гама! ,

Нуждаете се от помощ или съвет, когато става въпрос за избор на стенни прожектори?

В lampiisvetlina.bg ще откриете, че там винаги е налице помощно да ви помогне в намирането на правилния лампа. Можете да се свържете с нас чрез електронна поща, чат или можете да ни се обадите. Ние предлагаме безплатна консултация и ние ще ви помогне да получите подходяща светлина за вас.

new

Нови продукти