10% допълнителна отстъпка за всичко* >

Free Shipping from 200 лв.

При стойност на поръчката 200 лв. или повече, ще доставим вашите лампи безплатно! Поръчки, направени преди 22:00 ч ще бъдат доставени същия ден.

Политиката за връщане на стоки е в рамките на 30 дни

Понякога се случва, че вие не сте напълно удовлетворен от продукта. Тогава, разбира се, вие може да го върнете. С удоволствие ще се погрижим за него. Вие можете да върнете вашата покупка в рамките на 30 дни след доставката й.

Osram трансформатор за мишка 70VA

48,95 лв.
тази промоция е валидна само днес
Вкл. ДДС

Безплатна доставка от 200 лв.

  • 30 дни политика на връщане
Нуждаете се от
помощ от нашия екип?

Нашият екип е на ръка, 5 дни седмица.

Свържете се с нас чрез:
[email protected]

Всяка седмица нашите цени могат да се променят поради наличността на склад и разпродажбите от предходната седмица. Следователно, цените могат да бъдат повишени или намалени, но и да останат същите, както преди. Денят, в който цената ще бъде определена отн


Показаната отстъпка винаги се основава на препоръчителната търговска цена. Тази препоръчителна търговска цена е препоръчителната търговска цена, предложена от производителя на продукта.

Детайли

Трансформаторът Osram е изключително компактен, универсално регулируем и може лесно да се използва в най-трудните инсталации. Използвате трансформатор, когато искате да преобразувате високо променливо напрежение от 230 Волта в 12 Волта. Трансформаторът е същото като драйвер, но той управлява няколко лампи едновременно. Трансформаторът за мишка Osram 70VA ви предлага възможност за свързване на 2 лампи (или 4 лампи в зависимост от използваното напречно сечение на проводника). Този електронен халогенен трансформатор е подходящ за 12V лампи (ниско напрежение) от 20W до максимум 70 вата. Той може да се регулира както с димер на предния ръб, така и с димер на предния ръб.
Има височина 3,5 см и дължина 11 см.

Повече информация

Повече информация
Информация за продукта 
Артикулен номер23667
РегулируемаNon-Dimmable
Общи 
EAN04050300442310
МаркаOsram
Тегло0.1 kg
Sizes & Weight 
Общи размеривисочина 3,5 cm - дължина 11 cm - ширина 5 cm
Опаковкависочина 11 cm - дължина 6 cm - ширина 3 cm
Technical Spec's 
С кабел и щепселNo, this article does not contain a cord and plug
Ел. напрежение12V

Service & Рекламации

Service Обслужване

Ние сме тук за теб, за да създадем повече пространство за атмосфера. Затова получаваш 30 дни период на разсъждение при покупка, всичките ни продукти идват с гаранция , и лесно можеш да се свържеш с нас 5 дни дни в седмицата.

Retourneren Се завръща

Просто уведомете за вашето връщане, като използвате нашия портал за връщане. Ако имате въпроси, моля, свържете се с отдела за обслужване на клиенти на [email protected] или (местна тарифа).

  • Безплатна доставка за поръчка над 200 лв.
  • 30 дни дни право на връщане

Въпроси относно продукти

Все още няма въпроси. Задайте въпроса първи!