Осветление за хол

Гама от осветление за хола, подбрани за вас
Lampiisvetlina ви предлага богат избор от лампи за хола във всеки стил. Красива лампа или лампи в хола ще направят тази стая много уютна. Изберете любимите си лампи за хола сега!
Осветление за хол
4313 артикули
Филтри
Настрой низходяща посока
  • Безплатна доставка за поръчка над 200 лв.
  • 30 дни дни право на връщане
 1. Smart-wandlamp-zwart-met-rek-incl.-2-Wifi-G95---Cage-Rack
  Smart wandlamp zwart met rek incl. 2 Wifi G95 - Cage Rack
  E
  365,00 лв. 235,00 лв.
  Stock Available IconВ наличност Order today before 20:00, shipped today !
 2. Smart-railsysteem-zwart-1-fase-incl.-5-Wifi-GU10---Suplux
  Smart railsysteem zwart 1-fase incl. 5 Wifi GU10 - Suplux
  F
  775,00 лв. 375,00 лв.
  Stock Available IconВ наличност Order today before 20:00, shipped today !
4313 артикули
Филтри
Настрой низходяща посока

Осветление за хола

В lampiisvetlina ние ви предлагаме богат избор от модерни, класически или страхотни осветителни тела за хола! Основното осветление във вашия хол се осигурява от осветление на тавана или голяма лампа на пода. Изборът на осветително тяло в хола зависи от стила на вашия хол, но функцията, която изпълняват лампите в хола също е важна. Директното осветление е по-подходящо за четене или работа, докато индиректното осветление е по-подходящо за създаване на атмосфера. Разгледайте нашите висящи осветителни тела за хола, за да създадете приятна атмосфера според вашия стил! За основно осветление можете да изберете красива лампа на тавана или спотове за хола.

 

Трудно е да намерите правилната лампа за хола?

Не е лесно да изберете вашите светлини в хола. Има толкова голям избор в lampiisvetlina! Ще изберете ли индустриалния стил за осветлението си или ще изберете модерна лампа за хола си? В lampiisvetlina ние разбираме, че намирането на правилното осветително тяло за хола може да бъде доста трудна задача. Полилей над масата в трапезарията ли търсите или декоративна стенна лампа за хола? Нашата функция за чат на живо, електронна поща и телефон са на разположение всеки ден. Щастливи сме да ви помогнем да намерите идеалните лампи за хола!

new

Нови продукти