Преносими подови лампи с презареждаема батерия

Намерете своите подови лампи с батерии тук

Направете уют във вашия дом или градина с нашите презареждаеми стоящи лампи. Преживейте сами удобството и универсалността на батерийните, безжични, практични и модерни стоящи лампи. Открийте нашата колекция и осветете своя пространство по свой начин!

Преносими подови лампи с презареждаема батерия
3 артикули
Филтриране и сортиране
Настрой низходяща посока
3 артикули
Филтриране и сортиране
Настрой низходяща посока

Безжични стоящи лампи, практични и стилни

Батерийните стоящи лампи предлагат универсално и гъвкаво решение за осветление за всяка стая. С удобството на безжичното управление тези лампи могат да се поставят свободно, без да се притеснявате за местоположението на контактите. Без значение дали ви е нужна допълнителна светлина, когато четете в уютен ъгъл на дневната, искате да създадете атмосферно пространство в спалнята или искате да осветите външна зона без кабели. Батерийните стоящи лампи предлагат свобода да осветлявате всяко пространство по желание. Обърнете внимание, че ако изберете стояща лампа за външна употреба, лампата трябва да има минимална оценка на IP IP44 или по-висока. Тогава лампата е подходяща за външна употреба. Нашите безжични стоящи лампи са налични в различни стилове, от модерен до индустриален. Така че винаги можете да намерите правилната стояща лампа, която перфектно отговаря на вашия интериор. В кратки думи, безжичните стоящи лампи са идеалният избор за тези, които търсят удобство, гъвкавост и стил в осветлението си.

Зареждане на нашите стоящи лампи

В нашия асортимент ще намерите стоящи лампи, които могат да бъдат зареждани чрез USB-C кабел. Предлагаме също стоящи лампи, работещи на слънчева енергия, което не е само устойчиво, но и лесно за употреба. Благодарение на възможностите за зареждане, лампите могат да се използват както вътре, така и отвън. Независимо дали предпочитате модерна технология или екологични решения, имаме перфектното осветление за вас.

Имате ли някакви въпроси относно нашите презареждаеми стоящи лампи?

Иска ли да научите повече за техническите спецификации, устойчивостта или не можете да вземете правилното решение? Не се колебайте да се свържете с нашия екип за обслужване на клиенти. Можете да го направите лесно чрез чат функцията, по имейл или по телефона. Ще се радваме да ви помогнем! Заедно ще вземем най-доброто решение за вас.

new

Нови продукти