Осветление за хол

Гама от осветление за хола, подбрани за вас
Lampiisvetlina ви предлага богат избор от лампи за хола във всеки стил. Красива лампа или лампи в хола ще направят тази стая много уютна. Изберете любимите си лампи за хола сега!
Осветление за хол
4475 артикули
Филтриране и сортиране
Настрой низходяща посока
 1. Таванна-лампа-хром-38-см---Fiore
  Таванна лампа хром 38 см - Fiore
  139,00 лв. 115,00 лв.
  Stock Available IconВ наличност Order today before 20:00, shipped today !
  • Безплатна доставка за поръчка над 200 лв.
  • 30 дни дни право на връщане
 2. Романтичен-спот-от-мед-3-светлинен---Tommy
  Романтичен спот от мед 3-светлинен - Tommy
  195,00 лв. 105,00 лв.
  Stock Available IconВ наличност Order today before 20:00, shipped today !
4475 артикули
Филтриране и сортиране
Настрой низходяща посока

Осветление за хола

В lampiisvetlina ние ви предлагаме богат избор от модерни, класически или страхотни осветителни тела за хола! Основното осветление във вашия хол се осигурява от осветление на тавана или голяма лампа на пода. Изборът на осветително тяло в хола зависи от стила на вашия хол, но функцията, която изпълняват лампите в хола също е важна. Директното осветление е по-подходящо за четене или работа, докато индиректното осветление е по-подходящо за създаване на атмосфера. Разгледайте нашите висящи осветителни тела за хола, за да създадете приятна атмосфера според вашия стил! За основно осветление можете да изберете красива лампа на тавана или спотове за хола.

 

Трудно е да намерите правилната лампа за хола?

Не е лесно да изберете вашите светлини в хола. Има толкова голям избор в lampiisvetlina! Ще изберете ли индустриалния стил за осветлението си или ще изберете модерна лампа за хола си? В lampiisvetlina ние разбираме, че намирането на правилното осветително тяло за хола може да бъде доста трудна задача. Полилей над масата в трапезарията ли търсите или декоративна стенна лампа за хола? Нашата функция за чат на живо, електронна поща и телефон са на разположение всеки ден. Щастливи сме да ви помогнем да намерите идеалните лампи за хола!

new

Нови продукти