LED Спот лампи за таван

Пазарувайте любимите си LED спотове за таван тук

LED спотовете за таван предлагат перфектното основно осветление във вашия дом. Много LED спотове за таван са въртящи се и регулируеми, така че да можете да осветявате части от дома си. Например, можете да осветявате картина с LED спотове на тавана. Купете любимите си LED спотове за таван сега.

LED Спот лампи за таван
7 артикули
Филтриране и сортиране
Настрой низходяща посока
 1. Модерен-плафон-черен-с-LED-3-лампи---Nola
  Модерен плафон черен с LED 3 лампи - Nola
  E
  99,95 лв. 56,95 лв.
  Stock Available IconВ наличност Order today before 20:00, shipped today !
  • Безплатна доставка за поръчка над 200 лв.
  • 30 дни дни право на връщане
 2. Модерен-плафон-черен-с-LED-2-лампи---Nola
  Модерен плафон черен с LED 2 лампи - Nola
  E
  84,95 лв. 33,95 лв.
  Stock Available IconВ наличност Order today before 20:00, shipped today !
7 артикули
Филтриране и сортиране
Настрой низходяща посока

Най-красивите LED таванни спотове

В lampiisvetlina ще намерите LED спотове за таван в различни стилове. Например можете да имате стабилни индустриални LED спотове за таван за вашия масивен интериор и минималистични модерни спотове за таван с LED за вашия елегантен интериор. Ще намерите перфектните LED спотове за всеки интериор. Всички LED спотове в нашия диапазон имат устойчив характер, както и нашите LED повърхностно монтирани спотове и LED спотове за вграждане. LED осветлението има дълъг живот и е с ниска консумация на енергия.

 

LED таванни спотове за всяка стая

В lampiisvetlina вие ще намерите LED спотове за таван за всяка стая. Те са идеалните места за основно точково осветление във вашата кухня, антре или хол. LED спотовете за таван също така се чувстват като у дома си в банята, но е важно да обърнете внимание на стойността на IP (минимална IP44), така че LED спотовете за таван, които купувате, определено да са водоустойчиви. По този начин можете да се насладите на енергийно ефективно и красиво основно осветление във всяка стая.

 

Имате нужда от помощ за намирането на LED спотове за таван?

Намирането на правилните LED спотове за таван може да бъде проблем. Ето защо в lampiisvetlina винаги сме готови да ви посъветваме да закупите подходящите LED спотове за таван. Чувствайте се свободни да се свържете с нашия екип за обслужване на клиенти и заедно ще намерим подходящите спотове за таван за всяка стая във вашата къща!

new

Нови продукти