Външни лампи със сензор за движение

Бъдете безопасно и сигурно с нашата гама от външни лампи с датчици за движение!
Външни лампи със сензор за движение
63 артикули
Филтри
Настрой низходяща посока
Страница
  • Безплатна доставка за поръчка над 790 лв.
  • 30 дни дни право на връщане
  • Безплатно връщане
 1. Седмични оферти

 2. Moderne-straler-zwart-incl.-LED-IP54-Solar---Elif
  Moderne straler zwart incl. LED IP54 Solar - Elif
  В наличност
  145,00 лв. 85,95 лв.
 3. Buiten-wandlamp-zwart-IP44-met-bewegingssensor---Joren
  Buiten wandlamp zwart IP44 met bewegingssensor - Joren
  В наличност
  159,00 лв. 97,95 лв.
63 артикули
Филтри
Настрой низходяща посока
Страница

Външен сензор светлини

Голям избор на открито Предложения сензорни светлини са на разположение на lampiisvetlina.bg. Изберете от широка гама от модерни и класически сензор за движение светлина, предназначени да отговарят на всеки открито пространство, което трябва. идеалното осветление за сигурност за вашата градина и входни врати! Външни светлини за сигурност, вариращи от различни категории IP класификация напълно оборудвани с инфрачервено Детектори за движение и полумрак ключове с LED осветление.

Сензорни осветителни тела, които са идеални за вашата градина и преден двор.

Голяма гама от външни лампи с сензор за движение, за да ви помогне по време на тъмно. Можете да избирате между класически Lantern стена лампа с датчик за движение с модерни полюсни вързала с слънчева сензор за движение, всички напълно оборудвани с инфрачервени датчици за движение. Осветява алеята с нашите земни LED прожектори с датчици за движение, за да си гараж с нашите полумрак ключ интегрирани светлини от наводнения. Какво ще кажете за нашия екологичен светодиоден вградени соларни лампи, които идват с двете датчици за движение и полумрак превключвател позволява енергията да се консумира по естествен начин от слънцето. Превърнете градина и открито пространство с нашата топла и гостоприемна сигурност светлини който ви дава сигурност и светлина, когато имате нужда. От традиционни и съвременни сензори открит стенни лампи до дискретен и просто открит таван лампи с инфрачервени сензори и декоративни градинско осветление с датчици за движение, за да сте сигурни, че никога няма да бъде без осветление в тъмното. Проверете нашата гама от лампи за сигурност, lanters, път осветление на терена LED прожектори.

Нуждаете се от помощ за намирането на светлините за сигурност?

Нека да ви помогне. В lampiisvetlina.bg ще намерите голям избор на сигурност светлини LED, затова избора на този, който е подходящ за вашите нужди може да се окаже доста трудно. За да се подпомогне и ще ви предостави необходимата информация, което трябва, да се свърже чрез нашия чат услуга, за да изпратите въпрос и получите личен отговор. Като алтернатива можете да ни се обадите или да ни пишете, за да ви помогне да намерите идеална и подходящ лампа.

new

Нови продукти