Лампи за кухня

Всички кухненски лампи на едно място!
Кухненските лампи са много важни! Търсите осветление за кухня над кухненската маса или кухненски лампи, които осветяват кухненския ви плот? В нашата гама ще намерите лампи за кухня, спотове, стенни лампи и кухненски лампи, които отговарят на вашите нужди.
Лампи за кухня
3881 артикули
Филтриране и сортиране
Настрой низходяща посока
  • Безплатна доставка за поръчка над 200 лв.
  • 30 дни дни право на връщане
 1. Висяща-лампа-черна-с-бетон-4-лампи---Pedra
  Висяща лампа черна с бетон 4 лампи - Pedra
  195,00 лв. 38,95 лв.
  Stock Available IconВ наличност Order today before 20:00, shipped today !
 2. Класически-полилей-бежов-8-лампи---Armas
  Класически полилей бежов 8 лампи - Armas
  995,00 лв. 849,00 лв.
  Stock Available IconВ наличност Order today before 20:00, shipped today !
 3. Таванна-лампа-хром-38-см---Fiore
  Таванна лампа хром 38 см - Fiore
  139,00 лв. 115,00 лв.
  Stock Available IconВ наличност Order today before 20:00, shipped today !
 4. Романтичен-спот-от-мед-3-светлинен---Tommy
  Романтичен спот от мед 3-светлинен - Tommy
  195,00 лв. 105,00 лв.
  Stock Available IconВ наличност Order today before 20:00, shipped today !
3881 артикули
Филтриране и сортиране
Настрой низходяща посока

Осветление за кухня

С добавянето на красиво осветление за кухня към вашия интериор, вие незабавно добавяте ново измерение на атмосферата във вашата кухня. Можете да направите това, като закачите красив полилей и така да имате истински център на вниманието като осветление за кухня в дома! Разбира се, можете също така просто да решите да закачите красива стенна лампа във вашата кухня. Нашите кухненски осветителни тела са устойчиви на пръски и затова са подходящи и за истинските кухненски герои сред нас.

 

Красиво осветление, избрано за вашата кухня

Винаги искате добро осветление навсякъде, осветлението за кухнята е изключително важно, ако искате да предотвратите инциденти. Ако не сте кухненски цар или царица, е по-добре за безопасността на всички кухнята да е добре осветена. Няма значение какъв декор сте избрали за вашата кухня, ние имаме красиви лампи за кухня, които да съответстват на всеки интериор. Нашата продуктова гама включва индустриално осветление за кухня, но също така, например, класическо осветление за кухня. Също така имаме различни кухненски спотове, които често са регулируеми и димируеми, така че можете да разпределите осветлението за вашата кухня и да го настроите по ваш вкус. Винаги искате добро осветление навсякъде, лампите за кухня са изключително важни, ако искате да предотвратите инциденти. Можете също така да завършите кухнята си с основно осветление чрез светлини на тавана. Или можете да добавите ефектен нюанс с висяща светлина.

 

Имате нужда от помощ при намирането на подходящата лампа в кухнята?

Намирането на кухненска лампа изобщо не е лесно и ние в lampiisvetlina също разбираме това! Ние сме повече от готови да ви помогнем в търсенето на най-доброто осветление в кухнята. Можете да се свържете с нашия отдел за обслужване на клиенти чрез функцията за чат, телефон или електронна поща и ние ще отговорим на всички ваши въпроси. С наша помощ гарантирано ще намерите перфектните лампи за кухня!

new

Нови продукти