Лампа арт деко

Lampiisvetlina има великолепна гама от светлини във всеки стил, включително и Арт Деко осветление. Тези светлини се открояват благодарение на използването на специални материали и дизайни. Влюбени сте в Арт Деко лампите? Разгледайте нашата гама и намерете подходящото осветление и осветителни тела в стил Арт Деко!
Лампа арт деко
235 артикули
Филтри
Настрой низходяща посока
Страница
    • Безплатна доставка за поръчка над 790 лв.
    • 30 дни дни право на връщане
235 артикули
Филтри
Настрой низходяща посока
Страница

Как изглеждат лампите Арт Деко?

Какво точно представлява една типична Арт Деко лампа? Осветлението Арт Деко първоначално датира от 20-те и 30-те години на миналия век. Тези модели се преоткриват постоянно. Лампите Арт Деко в нашата продуктова гама са напълно нови и съвременни, но в стила на 20-те и 30-те години на миналия век.
Стилът Арт Деко се възприема като елегантен и луксозен. По онова време това е реакция на кръглата, органична форма на Арт Нуво. В Арт Деко лампите се виждат влияния на кубизма, модернизма и футуризма. Красив, еклектичен микс! Емпайър Стейт Билдинг в Ню Йорк също е добър пример за този стил. Популярният, международен стил от това време все още е много популярен. Ето защо ние предлагаме широка колекция от арт деко осветление!

 

Поръчайте арт деко осветление

В гамата на арт деко лампите от lampiisvetlina ще намерите лампи за всякакви видове пространства и функции, като например арт деко висящи лампи, таванни лампи и стенни лампи. Разполагаме с подходяща арт деко лампа за всяко място и вкус! Трудно ви е да направите избор от такава широка гама? Можем да си го представим. Можете да се свържете с нас, ако имате нужда от помощ.

new

Нови продукти