5% допълнителна отстъпка за вентилатори за таван!* >
block 1

Кабели и щепсели:
какво да правите и какво не!

 

В тази страница ще намерите важна информация за кабелите и щепселите. Преди всичко, важно е да знаете, че трябва да се използват кабел и щепсел, за да се свърже лампата или да се разклони, за да се включи в контакт. Тук ще обясним как да свържете кабел и щепсел към лампата за лесно включване директно в стенен контакт.

Пазарувайте сега

Разликата между заземените и незаземените щепсели:

Когато става дума за щепсели, важно е да разберете разликата между заземени и незаземени щепсели. Заземеният щепсел има три проводника и всеки от тях е в различен цвят:

жълт/зелен проводник: това е заземителният проводник, това е двойно изолирана лампа и той действа като защитен проводник за предотвратяване на токов удар и/или пожар. Лампите със заземяващи кабели са необходими най-вече във влажните зони на дома, за да се предотврати късо съединение, ако например в лампата има късо съединение и някаква форма на повреда, автоматично лампата е защитена и напрежението се отстранява и отвежда към земята.

Кафяв проводник: Това е проводникът под напрежение, тук минава основното захранване и по него винаги има напрежение. Това е положителният проводник.

Син проводник: Това е отрицателният проводник, по него няма напрежение и само гарантира, че отвежда електричеството. Това е отрицателният или нулевият проводник.

block 7

Искате ли да свържете кабел и щепсел към вашата лампа?

Имате ли лампа, която искате да превърнете в такава, използваща кабел и щепсел? Това може да се направи лесно! Просто вземете кабел и щепсел, с или без ключ, в зависимост от това, как желаете да работи лампата. Лесно свържете кабела към съществуващата лампа и включете в контакта! Имаме голяма гама кабели с щепсели с различни цветове и дължини!

block 7
emico-featured

Нашият асортимент