Подови лампи

Подови лампи във всички форми и стилове
Подовите лампи се предлагат в различни дизайни, като например нашите дъгови лампи или стоящи лампи. Можете също да избирате между голяма или малка лампа, стояща върху пода. Украсете дома си със здрава индустриална стандартна лампа или изберете някоя от нашите дизайнерски подови лампи. Ще намерите богат избор в lampiisvetlina.
Подови лампи
771 артикули
Филтриране и сортиране
Настрой низходяща посока
 1. Подова-лампа-черна-с-цвете-40-см---Classico
  Подова лампа черна с цвете 40 см - Classico
  565,00 лв. 345,00 лв.
  Stock Available IconВ наличност Order today before 20:00, shipped today !
  • Безплатна доставка за поръчка над 200 лв.
  • 30 дни дни право на връщане
 2. Модерен-подов-стоманен-лампа-с-лампа-за-четене-с-LED---Ева
  Модерен подов стоманен лампа с лампа за четене с LED - Ева
  F
  329,00 лв. 245,00 лв.
  Of bespaar 30% als je er 2 koopt
  Stock Available IconВ наличност Order today before 20:00, shipped today !
 3. Модерна-дъгова-лампа-със-сив-абажур---Bend
  Модерна дъгова лампа със сив абажур - Bend
  499,00 лв. 249,00 лв.
  Stock Available IconВ наличност Order today before 20:00, shipped today !
771 артикули
Филтриране и сортиране
Настрой низходяща посока

Красива подова лампа за подходящата атмосфера

Нашата широка гама от подови лампи означава, че има по нещо за всеки! Подовите лампи се предлагат в различни дизайни, като например нашите лампи с арки или подови лампи. Украсете дома си със стабилна стояща лампа или изберете една от нашите дизайнерски подови лампи и LED лампи с арки. Освен това изборът на абажур също е от съществено значение. Формите и стиловете варират от традиционен абажур до минималистичен стъклен абажур. Харесвате солидния вид? Тогава разгледайте нашите индустриални или дървени подови лампи или се насочете към вечния стил с нашите черни подови лампи! Дизайнерска подова лампа може да бъде истински център на вниманието във вашия дом.

 

Стоящи лампи в къщата

Стоящите лампи са идеални за големи пространства, тъй като осигуряват много допълнителна светлина! Използвайте големи подови лампи, за да създадете повече осветление във вашия ъгъл за четене или използвайте малка подова лампа като източник на атмосферна светлина в спалнята. Добре позната тенденция сред подовите лампи е триножникът. Той е много гъвкав, защото се вписва в много различни интериори: силно се препоръчва! Разгледайте набързо най-хубавите подови лампи в lampiisvetlina!

 

Имате нужда от помощ при намирането на перфектната подова лампа?

Подовите лампи ви предлагат възможност за осветление по оригинален начин. Искате ефектна лампа? Тогава ние препоръчваме да изберете малко по-висока лампа с цветен абажур. С огромния набор от подови лампи разбираме, че е трудно да се направи избор. Можете да се свържете с нашия отдел за обслужване на клиенти чрез функцията за чат, телефон или електронна поща и ние ще отговорим на всички ваши въпроси. Искате да си купите красива лампа, която да стои на пода и да е на достъпна цена? С наша помощ със сигурност ще я намерите!

new

Нови продукти