Аплик за стена виндидж

Аплик за стена виндидж стил в стила на 30-те, 60-те или 70-те години веднага създава атмосфера и харизма във вашия интериор. Разгледайте нашата широка гама от винтидж аплици и поръчайте вашия любим аплик за стена виндидж лесно онлайн.
Аплик за стена виндидж
27 артикули
Филтри
Настрой низходяща посока
    • Безплатна доставка за поръчка над 790 лв.
    • 30 дни дни право на връщане
27 артикули
Филтри
Настрой низходяща посока

Аплик за стена във винтидж стил за допълнителна атмосфера

Винтидж или ретро аплици, проектирани в стила, който е бил популярен по онова време. И този стил сега също е все по-популярен. Това прави винтидж аплици една неостаряваща инвестиция. За щастие днешните винтидж аплици имат модерно окабеляване, така че не трябва да се притеснявате за това. Те дори идват с енергоспестяваща LED крушка!

В днешно време не е нужно да се притеснявате от окачването на винтидж аплици. Винтиджът отново е модерен! Независимо дали имате завършен винтидж интериор или искате да придадете на модерния си интериор смел винтидж нюанс, ще успеете с аплиците отlampiisvetlina. Винтидж аплиците също могат да се комбинират с индустриални лампи или с класически/антични стенни светлини. Тази дръзка комбинация е гарантиран успех!

 

Поръчайте винтидж аплици

Виждали ли сте красив винтидж вариант в нашата широка гама от стенни светлини? Можете лесно да поръчате този аплик онлайн. С повече от 3000 лампи на склад, ние не само имаме богат избор от винтидж аплици, но също така можем да гарантираме бързо време за доставка. Разгледайте всички ретро лампи, когато ви е удобно, и направете избор. Имате нужда от помощ? Моля, не се колебайте да се свържете с нашия отдел за обслужване на клиенти. Ще се радваме да ви помогнем!

new

Нови продукти