Огледало за баня с осветление

Търсите огледало за баня с осветление? В lampiisvetlina ще намерите широка гама от светлини за огледала. По този начин имате перфектната комбинация от огледало и осветление. Завършете дизайна на банята си с огледало за грим.
Огледало за баня с осветление
14 артикули
Филтри
Настрой низходяща посока
    • Безплатна доставка за поръчка над 790 лв.
    • 30 дни дни право на връщане
14 артикули
Филтри
Настрой низходяща посока

Широка гама от огледало за баня с осветление

Огледалото за баня с осветление е огледало, което напълно отговаря на вашите нужди. Има разлика в нашата продуктова гама от светлини за огледала. Например, имаме огледало за грим с осветление, което увеличава до два пъти и такова, което увеличава до три пъти. Идеално за по-добра перспектива при поставяне на грим или приготвяне. Ако за вас увеличаването е просто добра добавка, вероятно е по-малко важно отколкото ако е ваше основно изискване.

Също така имаме лампи за огледала, които могат да се накланят и завъртат, с димируема светлина или въженце. Общото между всички лампи в банята е, че те са устойчиви на вода благодарение на IP стойност от IP44. Завършете банята си със спотове за баня: перфектното основно осветление.

 

Поръчайте огледало за баня с осветление

Искате да поръчате огледало за гримиране с осветление в допълнение към точковите светлини за банята? В lampiisvetlina това може да се направи онлайн. Нашият отдел за обслужване на клиенти е на ваше разположение. Освен това ще имате 30 дни, през които можете да промените мнението си за вашата лампа за гримиране!

new

Нови продукти