Винтижд абажури

Внесете носталгичното усещане за всекидневната на баба си във вашия дом с ретро абажури. Винтидж стилът се завърна. В lampiisvetlina ще намерите широка гама от ретро абажури. Изберете този, който ви подхожда най-добре.
Винтижд абажури
9 артикули
Филтри
Настрой низходяща посока
    • Безплатна доставка за поръчка над 790 лв.
    • 30 дни дни право на връщане
9 артикули
Филтри
Настрой низходяща посока

Винтидж или ретро абажури за вашия интериор

Готови ли сте за ретро или винтидж нюанс за вашия интериор? Тогава отстранете абажура от текущото осветително тяло и го заменете с ретро абажур! Ето как можете да направите вашата модерна подова лампа, настолна лампа или висяща лампа винтидж. Не е нужно да ходиш в магазина за антики, за да въведеш ретро стил в дома си. В lampiisvetlina се продават ретро висящи лампи и винтидж настолни лампи. Любопитен сте какви други ретро светлини продаваме? Вижте всички ретро лампи на нашия уебсайт.

Винтидж елементите и дрехите са отново на мода и това се отразява в стиловете на живот. Рециклирането на изделия също играе основна роля. Всички върнати лампи и абажури се продават в нашите аутлет магазини, за да се избегнат отпадъци. На страхотна цена, разбира се. Там ще намерите и абажури в ретро и винтидж стил.

 

Нуждаете се от помощ при намирането на ретро абажури?

Не сте напълно сигурни какъв винтидж абажур търсите? Отделът ни за обслужване на клиенти е готов да помогне. Ние ще сме щастливи да ви помогнем да намерите перфектния ретро абажур. Те също така знаят всичко, което трябва да се знае за фитингите. Това ви позволява да използвате отново осветителното тяло на вашата текуща лампа, като просто монтирате нов винтидж абажур на лампата. Свържете се с нас по мейла, по телефона или чрез функцията за чат. Не се колебай!

new

Нови продукти