оферти на седмицата: Поне 25% отстъпка за всичко* >

Срокове и условия за B2B

Като бизнес клиент в lampiisvetlina се стремим да ви предложим възможно най-много предимства. Така че, колкото повече поръчвате, в толкова по-висока категория отстъпка попадате. Колкото по-висока е групата на отстъпката, в която се намирате, толкова по-голяма отстъпка ще получите за нашите изделия. Освен това, като бизнес клиент, винаги получавате най-ниската цена. Всичко, от което се нуждаете, е регистрационен номер по ДДС, за да създадете акаунт. След като влезете в акаунта, бизнес цените ще бъдат показани незабавно и ще се възползвате от осветление на изключително ниска цена.

  • Винаги най-ниска цена!
  • Изключителна отстъпка за QAZQA Professional
  • Безплатни професионални съвети за осветление


„Всичко, от което се нуждаете, е регистрационен номер по ДДС“


Общи условия за бизнес отстъпка*

  • Има 4 групи отстъпки за бизнес клиенти: Members, Friends, Insiders и VIPs
  • Групата, за която се класира даден бизнес клиент, се определя за всеки клиент по общия брой поръчки и общата стойност на поръчката на клиента (без ДДС и разходите за доставка).
  • Всяка група отстъпки има минимален процент отстъпка, който се прилага по подразбиране, за клиентите в тази група.
  • При някои оферти и промоции отстъпката за потребители надвишава стандартната отстъпка за бизнес клиенти. Когато това се случи, тази бизнес група получава „бонус отстъпка“ (B2Bonus) в допълнение към потребителската отстъпка, приложима към този момент.
  • Пример: Бизнес групата 'Members' получава фиксирана отстъпка от 25% на нашия асортимент QAZQA. Ако намерите оферта с отстъпка над 25%, тогава тази отстъпка се прилага и за бизнес клиента. Но освен това, като бизнес клиент, получавате допълнителна отстъпка от 5%.

* Посочените правила и отстъпки на тази страница може да подлежат на промяна. Никакви права не могат да бъдат извличани от условията, описани на тази страница.

 

 

Групи с отстъпки

 

Група

Минимум

B2bonus

Member

25% 5%
Friend 35% 7,5%
Insider 45% 10%
VIP 55% 15%