Външно осветление

Повече от 350 вида външно осветление!
Външните светлини са идеални, когато имате нужда от допълнително осветление за сигурност или декорация. Ние предлагаме широка гама от външно осветление, напълно подходящо за Вашата градина, декинг, веранда и алеи, във всички форми и размери с многофункционално предназначение. Всяко външно осветление е защитено от вода и прах, което е посочено в IP класификацията, вариращи от IP44s да IP67s. Сред нашата широка гама можете да откриете също градинско LED осветление, лампи от неръждаема стомана и декоративно осветление, което да отговаря на Вашите нужди.
Външно осветление
586 артикули
Филтри
Настрой низходяща посока
Страница
  • Безплатна доставка за поръчка над 790 лв.
  • 30 дни дни право на връщане
 1. Седмични оферти

 2. Buiten-paaltje-bruin-80-cm-IP44---Jason
  Buiten paaltje bruin 80 cm IP44 - Jason
  В наличност
  299,00 лв.
586 артикули
Филтри
Настрой низходяща посока
Страница

Външно осветление

Външните светлини са идеални за осигуряване на допълнително осветление или за декорация на Вашата градина, тераса и алея. Външните светлини се предлагат в различни форми, които са подходящи за различни функции. Всички външни лампи идват с IP класификация, която показва нивото на защита срещу вода и прах. IP44 е защитата от водни пръски, до и по-висока от IP65 е защитата срещу тежка вода и прах. Сред нашата широка гама от продукти за външно осветление, Вие със сигурност ще откриете красива и идеална лампа, която ще отговаря на Вашите нужди, от LED светлини и наземни прожектори до външни стенни лампи. В зависимост от това какъв стил или атмосфера желаете да създадете, предлагаме богат избор на лампи, от които да избирате. За Вашата тераса или веранда, изберете от нашата широка гама декоративни наземни прожектори, които ще излъчват светлина красиво, LED осветление за Вашите рози или градински храсти. Какво ще кажете за подови или настолни лампи за подобряване на осветлението или създаване на красива уютна и атмосферна светлина? Предлагаме широка гама от лампи с датчици за Вашата входна врата или LED прожектори за мощно осветление на зони като Вашия гараж. Ние имаме големи и декоративни екологични и енергийно ефективни слънчеви светлини, които да станат част от Вашето външно осветление.

Външни декоративни лампи с уникални характеристики

В lampiisvetlina.bg ще откриете голяма колекция от декоративни и уникални светлини, които ще добавят цвят и стил на Вашата градина или двор. Изберете от нашата гама декоративни лампи, които се предлагат в различни цветове и размери, които ще осветят Вашата градинска пътека или алея. Какво ще кажете за нашите енергийно ефективни LED осветителни тела, които ще продължат да осветяват избраната от Вас зона в продължение на много години? Или какво ще кажете за нашите стенни светлини или светлини за таван с датчици за движение, които биха могли да бъдат допълнително осветление за сигурност, която може да Ви се наложи. Нашите наземни прожектори, които могат да бъдат монтирани дълбоко в земята са много добре защитени от повреди и са водоустойчиви. Някои от нашите наземни прожектори могат да издържат до 5000 кг. тегло, което ги прави идеални за алеята. Нашите градински стълбове са идеални за подчертаване на дървета и цветя вечер, създавайки красива и гостоприемна атмосфера през летните вечери. Изберете RGB цветни LED светлини или LED крушки, за да добавите цвят към желаното от Вас място във Вашата градина.

Нуждаете се от помощ или съвет относно външно осветление?

В lampiisvetlina.bg сме винаги на разположение да Ви помогнем в намирането на правилната лампа. Можете да се свържете с нас чрез имейл, чат или можете да ни се обадите по телефона. Ние предлагаме безплатна консултация и ще Ви помогнем да получите подходящото осветление за Вас.

 

new

Нови продукти