10% допълнителна отстъпка за всичко* >

Промоции

Зимни оферти: до 80% отстъпка*

Пренесете магията на зимата в дома си с нашите неустоими зимни оферти. Създайте топла атмосфера и се наслаждавайте на мраките зимни вечери със стил. Изберете от нашето широко разнообразие от варианти за осветление, които подхождат на вашия уникален стил, и сега се възползвайте от отстъпки до 80%* за целия нашия асортимент.

* Тази промоция се отнася за препоръчителната цена на дребно и не е валидна за източници на светлина, абажури и аксесоари.

4768 артикули
Филтри
Настрой низходяща посока
Страница
  • Безплатна доставка за поръчка над 200 лв.
  • 30 дни дни право на връщане
 1. Модерна-подова-лампа-черна---Stojan
  Модерна подова лампа черна - Stojan
  295,00 лв. 149,00 лв.
  Stock Available IconВ наличност Order today before 20:00, shipped today !
 2. Модерна-стенна-лампа-черна---Otan-S
  Модерна стенна лампа черна - Otan S
  129,00 лв. 35,95 лв.
  Stock Available IconВ наличност Order today before 20:00, shipped today !
4768 артикули
Филтри
Настрой низходяща посока
Страница

Разпродажба на lampiisvetlina

Осветете дома си по достъпен начин с lampiisvetlina. Разгледайте разнообразие от достъпни осветителни тела, от елегантни лампи с висящи кабели и стилни стенни светилки до практични подови лампи и универсални външни осветления, всичко на изгодни ниски цени. В нашия онлайн магазин винаги ще откриете подходяща лампа, дори по време на разпродажба! Уверете се, че винаги имате перфектната осветеност у дома си, и всичко това на достъпна цена.

Осветление с остри отстъпки 

Нашият седмичен промоционален пакет не ви дава само стилни, но и бюджетни лампи. Възползвайте се от тази възможност да откриете перфектната осветеност, която се вписва във вашия уникален вкус и стил. При lampiisvetlina вие не сте само уверени в отличното качество: ако нещо неочаквано се случи, винаги може да разчитате на нашата гаранционна политика. По този начин можете с увереност да се насладите на достъпното осветление!

Динамични цени

Всеки седмица оценяваме цените си въз основа на наличността, оборота и въздействието на текущите кампании. Цената може да бъде понижена, повишена или да остане същата като предходната седмица, в зависимост от динамиката на търсенето и предлагането, както и от ефектите на нашите различни кампании. Моля, обърнете внимание, че отстъпките са валидни само за ограничен период. Продължителността на текущата отстъпка е посочена на самите продукти. Използването на динамични цени гарантира, че винаги можем да предоставим най-острите отстъпки на нашите продукти, предлагайки ви най-добрите сделки за нашето осветление.

new

Нови продукти