Спотове за вграждане в земя

Широка гама от земята прожектори можете да намерите тук!
Спотове за вграждане в земя
7 артикули
Филтри
Настрой низходяща посока
 1. Set-van-6-moderne-buiten-grondspot-RVS-IP65---Delux
  Set van 6 moderne buiten grondspot RVS IP65 - Delux
  В наличност
  529,00 лв. 425,00 лв.
 2. Set-van-6-moderne-grondspot-staal-RVS---Basic-Round
  Set van 6 moderne grondspot staal RVS - Basic Round
  В наличност
  389,00 лв. 315,00 лв.
  • Безплатна доставка за поръчка над 100 лв.
  • 30 дни дни право на връщане
  • Безплатно връщане
7 артикули
Филтри
Настрой низходяща посока

Външни наземни прожектори

Външните прожектори за земя и настилки са идеални, когато се нуждаете от осветяване на всякакви външни площи, като например вашата градина и шофьор. Въпреки това, нашите външни прожектори за земя и настилка не трябва да бъдат само за да получат светлина, но може също така да искате да осветявате градинските си цветя, дървета или стени заедно с вашата тераса. Разполагаме с широка гама от различни външни наземни прожектори, като например наземни петна за подчертаване на дървета, легло от цветя и градински аксесоари за вградени LED прожектори за по-дълготрайни и по-енергийно ефективни за слънчеви наземни прожектори със сензори за движение, където слънчевата енергия захранва светлината. Имаме и комплекти наземни прожектори към RGB променящи се светлини, за да добавим цвят към вашата външна площ! Поръчайте вашите външни осветление за земя и тераса при нас днес!

 

Вградени, LED и слънчеви наземни светлини се намират тук!

Ще намерите разнообразие от външни наземни и настилки, които със сигурност отговарят на вашите изисквания! Завършете вашата градина или пътека с вдлъбнати наземни LED прожектори, които са топло бели или RGB променящи цвета вдлъбнати прожектори като декоративно осветление за вашата площ. Нашите пътечки и наземни прожектори могат да поемат теглото на автомобил, като ви позволяват да виждате в тъмното, когато се качвате нагоре. Защо не се откажете от LED прожектори, които ще продължат много по-дълго и са по-енергийно ефективни, спестявайки ви пари! През по-кратките дни от годината се нуждаем от повече осветление, така че защо да не изберете нашите слънчеви земни петна със сензори за движение или регулируеми и накланящи се наземни прожектори, които можете да насочвате осветлението навсякъде, където имате нужда. Със своите водоустойчиви и водоустойчиви корпуси има много външни прожектори на земята, вариращи от IP44s-IP67s в зависимост от това къде искате да ги монтирате. Вижте нашата гама от външни стенни лампи, висящи лампи и декоративно осветление, за да комплиментирате вашите наземни и настилки!

 

Имате нужда от помощ или съвет, когато става въпрос за земни и палубни светлини?

На lampandlight.co.uk ще откриете, че винаги има помощ, която да ви помогне да намерите външен прожектор на земята. Можете да се свържете с нас от понеделник до петък между 8:00 и 17:00 ч. По имейл, чат или да ни се обадите. Ние предлагаме безплатни съвети и ще ви помогнем да получите подходящата светлина за вас.

new

Нови продукти